banner94

VALİ YÜKSEL’E “ÇİFTÇİ DOSTU” ÖDÜLÜ…

Ankara Valiliği görevine başladığı günden itibaren tarımın çeşitlendirilmesi, çiftçilerin desteklenmesi,

VALİ YÜKSEL’E “ÇİFTÇİ DOSTU” ÖDÜLÜ…

Ankara Valiliği görevine başladığı günden itibaren tarımın çeşitlendirilmesi, çiftçilerin desteklenmesi,

02 Ağustos 2013 Cuma 10:16
525 Okunma
VALİ YÜKSEL’E “ÇİFTÇİ DOSTU” ÖDÜLÜ…


Ankara Valiliği görevine başladığı günden itibaren tarımın çeşitlendirilmesi, çiftçilerin desteklenmesi, çiftçilerin müşterek ihtiyaçlarının karşılanması ve genel olarak tarımın gelişmesini sağlamak adına önemli projelere imza atan ve çiftçilere destek veren Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, Türkiye Ziraat Odaları Birliği tarafından “Çiftçi Dostu Şeref Belgesi” ile ödüllendirildi.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Ş. Şemsi Bayraktar tarafından Vali Yüksel’e gönderilen yazıda;

“Başkentimiz Ankara’da tarımın geliştirilmesi, çiftçimizin yeni imkanlara kavuşturulması ve emeklerinin karşılığının alınması ve sorunlarının çözümü konusunda yaptığınız çalışmaları takdirle karşılıyoruz.

Tarım ve çiftçiyi ilgilendiren hemen her konuda doğrudan çabalarınıza, çalışmalara desteğinize ve etkin bir kamuoyu yaratılmasına vesile olmanıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Bundan böyle de Türk tarımında verimlilik ve kalitenin arttırılması, buna bağlı olarak daha yüksek katma değer oluşturulması konusunda gerek Birliğimiz ile gerekse Ankara ilinde görev ve sorumluluk üstlenmiş olan ziraat odalarıyla işbirliği içerisinde olacağınıza inanıyor ve temenni ediyoruz.

Türk tarımının ve Türk çiftçisinin yegâne temsilcisi Türkiye Ziraat Odaları Birliği ve özellikle Birliğimize bağlı Ankara odaları il koordinasyon kurulu çalışmalarına olan ilgi ve katkılarınız için de teşekkür ediyoruz. ” denildi.

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel “Çiftçi Dostu Şeref Belgesi” ile ödüllendirilmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Geleceğin reçetesi tarımdır. İnsanlığın temel ihtiyacı olan gıdanın yegâne kaynağı olan tarım, aynı zamanda stratejik bir sektördür. Artık hepimiz biliyoruz ki dünden bugüne yaşamımızın yegâne reçetesi tarım olmuş ve elbette yarının da vazgeçilmez reçetesi tarım olacaktır. Tarım insanlığın beslenmesinde alternatifi olmayan bir sektördür.” dedi.

Vali Yüksel, Türkiye Ziraat Odaları Birliği tarafından verilen “Çiftçi Dostu Şeref Belgesi”nin kendisini çok gururlandırdığını ve çiftçi dostu olarak kabul edilmesinden dolayı da mutlu olduğunu belirtti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26