banner94

ÜCRETSİZ İNTERNET HİZMETE BAŞLADI

ÜCRETSİZ İNTERNET HİZMETE BAŞLADI

uğur demirbaş
uğur demirbaş
26 Ekim 2018 Cuma 16:04
789 Okunma
ÜCRETSİZ İNTERNET HİZMETE BAŞLADI

Kızılcahamam Belediyesi olarak halka hizmet duyarlılığı ile hareket ederek vatandaşlarımıza 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı çevresinde kullanabilmesi amacı ile ücretsiz internet projesi bu gün yapılan tören ile hizmete başladı.

Açılış Törenine, Belediye Başkanımız Muhittin Güney, İlçe Kaymakamımız Mehmet Yıldız, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Acar, Belediye Meclis Üyeleri Songül Ergelen, Durali Uygun, Kemal Öztür, Adem Emin Atakul, Murtaza Güngör, Yusuf Şengül,Fatih Oral, Genel Koordinatör Başkan Danışmanı İhsan Taşer, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Yıldız, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Taha Sarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş, İlçe Jandarma Komutanı Kadir Bilgi, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanımız Muhittin Güney, “2014 yılı yerel seçimleri ile göreve ilk geldiğimiz andan itibaren ilçemizde büyük bir eksiklik olarak gördüğümüz “SOSYAL BELEDİYECİLİK” kavramını vatandaşlarımızın ivedi bir şekilde hizmetine sunduk.

Kurmuş olduğumuz AK MASA birimiyle “Gönül Kapımız Herkese Açık” sloganı ile halkımızın evlerine ve gönüllerine de girmeyi başardık.

Bu kapsamda, İlçemizde Yeni Doğan Bebek Ziyaretleri, Ankara’da hastane ihtiyaçları olan halkımızın iş takipleri, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerinin temizliği, cami temizliği, hasta ve çocuk bezi yardımı, hasta ve ev ziyaretleri, sıcak çorba dağıtımı, 317 kişiye günlük sıcak yemek ve aşevi faaliyetleri, cenaze hizmetleri, okul servisi hizmetleri, ücretsiz geziler, iftar çadırı, taziye çadırı, öğrencilerimize kırtasiye desteği, ücretsiz sünnet organizasyonu gibi birçok çalışmayı hayata geçirerek, “Sosyal Belediyecilik Anlamında Örnek” bir ilçe haline geldik.

“SOSYAL BELEDİYECİLİK” hizmetlerimize bugün bir yenisini daha eklemiş bulunmaktayız. İnternet günümüz dünyasında hayatımızın çok önemli bir bölümünü teşkil etmektedir. Kızılcahamam Belediyesi olarak halkımızın ücretsiz, hızlı ve güvenli bir internet bağlantısı ile tüm dünyadaki gelişmelere anında ulaşabilmeleri için ilçemizde vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı ve çevresinde ücretsiz internet hizmeti vermenin gururunu yaşıyoruz.

Ücretsiz İnternet hizmetinin 5651 Sayılı "İnternet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ve bu yayınlar yoluyla işlenen suçlarla mücadele edilmesi hakkında kanun" çerçevesinde bu uygulamadan yararlanarak yasada belirtilen suçları teşkil edecek şekilde yayın ve paylaşım yapanların bireysel sorumluluk taşıyacaklarını özelliklede belirtmek istiyorum.

Ücretsiz internet hizmetinden faydalanmak için yapılması gereken;

Telefon ayarlarından WİFİ özelliğini etkinleştirip “Kızılcahamam Belediyesi” WİFİ hizmeti seçilerek SMS ile bilgi almak istiyorum bölümü seçilip telefon numaranızı yazarak gelen SMS’de kullanıcı adı ve şifreyi girerek ücretsiz internet hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

Sosyal Belediyecilikte Örnek bir ilçe olmanın vermiş olduğu gurur ile Ücretsiz İnternet hizmetimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ardından konuşmalarını yapmak üzere İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, internetin bir ihtiyaç haline geldiğini belirterek tüm ilçe vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim dedi.

Son Güncelleme: 26.10.2018 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26