banner94

TÜRKİYE 3.SÜ OLDU.

“15 Temmuz Destanı” Konulu Tiyatro Eseri Senaryo Yarışması Sonuçlandı. Kızılcahamam Anadolu İmam Hatip Lisesi Türkiye 3.sü oldu. Geleceğin Senaristleri İmam Hatiplerden!

TÜRKİYE 3.SÜ OLDU.

“15 Temmuz Destanı” Konulu Tiyatro Eseri Senaryo Yarışması Sonuçlandı. Kızılcahamam Anadolu İmam Hatip Lisesi Türkiye 3.sü oldu. Geleceğin Senaristleri İmam Hatiplerden!

uğur demirbaş
uğur demirbaş
13 Temmuz 2018 Cuma 14:08
953 Okunma
TÜRKİYE 3.SÜ OLDU.

“15 Temmuz Destanı” Konulu Tiyatro Eseri Senaryo Yarışması Sonuçlandı. Kızılcahamam Anadolu İmam Hatip Lisesi Türkiye 3.sü oldu.

Geleceğin Senaristleri İmam Hatiplerden!

15 Temmuz’un tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olduğunu unutmamak-unutturmamak ve darbe girişimine karşı milletimizin ortaya koyduğu direniş ruhunu canlı tutmak için Anadolu İmam Hatip Liselerinde öğrenim görmekte olan öğrencilerimize yönelik “15 Temmuz Destanı” Konulu Tiyatro Eseri Senaryo Yarışması düzenlemiştir. Bu yarışma ile;

• Öğrencilerimizin millî birlik ve beraberliğimizin önemini kavramalarına destek olmak,

• Demokrasi bilincini geliştirmek,

• Öğrencilerimizin sanata olan ilgi ve yeteneklerini ortaya çıkarmak, onları sanatsal faaliyetlere teşvik etmek ve gelişimlerine katkıda bulunmak,

• Türk tiyatro edebiyatına katkıda bulunmak,

• Öğrencilerimizi edebiyat ve özellikle tiyatro alanında yetkin kişilerle buluşturmak ve onların bilgi, birikim ve tecrübelerinden faydalandırmak,

• Öğrencilerimizin eleştirel düşünme, neden-sonuç ilişkisi kurma gibi hayatın her alanında faydalanacağı becerilerini geliştirmek,

• Kültürümüze nitelikli eserler kazandırmanın bir kamu görevi olduğu bilinciyle görev ve sorumluluklarının farkında bireyler yetiştirmekamaçlanmıştır.

Yarışmaya Türkiye geneli Anadolu İmam Hatip Liselerinden 49 eser katılmış olup tüm katılımcılara yarışmaya sundukları değerli eserlerinden dolayı teşekkür ederiz. Genel Müdürlüğümüz bünyesinde oluşturulan komisyon tarafından yapılan değerlendirme sonucu aşağıdaki öğrencilerimiz ödül almaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Son Güncelleme: 13.07.2018 14:33
Anahtar Kelimeler:
KızılcahamamİHL
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26