banner94

TEKZİP HABERİ

Soğuksu Haber internet sitemizde 8.12.2014 tarihinde yayınlanan “Başkan Güney’den MHP’ye Cevap’” başlıklı haber hakkında Sayın Yusuf Ünal vekili tarafından tarafımıza gönderilen

TEKZİP HABERİ

Soğuksu Haber internet sitemizde 8.12.2014 tarihinde yayınlanan “Başkan Güney’den MHP’ye Cevap’” başlıklı haber hakkında Sayın Yusuf Ünal vekili tarafından tarafımıza gönderilen

uğur demirbaş
uğur demirbaş
18 Aralık 2014 Perşembe 22:21
1178 Okunma
TEKZİP HABERİ

Soğuksu Haber internet sitemizde 8.12.2014 tarihinde yayınlanan “Başkan Güney’den MHP’ye Cevap’” başlıklı haber hakkında Sayın Yusuf Ünal vekili tarafından tarafımıza gönderilen ve sitemizde yayınlanması istenilen tekzip metni aşağıdadır.

Tarafımıza gönderilen yazıda “Gerçek durum tarafımıza sorulmadan, iddiaların doğruluğu ve dayanakları araştırılmadan müvekkilim aleyhine olumsuz bir bakış açısına sebebiyet verebilecek olan bu haberin kullanılması doğru değildir. Ne basın özgürlüğü ne de vatandaşın haber alma hakkı bu durumla bağdaşmamaktadır.”  İbaresi kullanılmaktadır. İnternet sitemiz yerel satıhta, tarafsız sorumluluk ve görevlerinin bilincinde bir habercilik anlayışı ile yayıncılık yapmaktadır.


Haberimiz incelendiğinde haber metninde Sayın Yusuf Ünal’ın adı geçmemekte olup, haber konusu Sayın Yusuf Ünal değil, Sayın İlçe Belediye Başkanı’nın açıklamalarıdır.Sayın Yusuf Ünal’ın ismi de Sayın İlçe Belediye Başkanının görüntülü açıklamalarında geçmektedir. Haber Sitemiz, şimdiye kadar haksız ve hukuksuz olarak hiç kimseyi hedef almadan, örf ve adetlerimize uygun, dünyevi ve uhrevi, yerel ve milli menfaatlerimizi gözeterek yayın yapmış, bundan sonra da bu şekilde yayın yapacaktır.

Yusuf Ünal vekilince yayınlanması rica edilen tekzip metni:“ Sitemizde “Başkan Güney’den MHP’ye Cevap’” başlığı altında 8.12.2014 tarihinde yapılan haberde, Yusuf ÜNAL adlı şahsın Kızılcahamam Belediyesi’ne ait bir araçla kaza yaptığı iddialarına yer verilmiştir. Fakat, Yusuf ÜNAL’ ın yaptığı kazada kullandığı aracın kendisine ait olduğu ve bu olayın 3 yıl öncesinde yaşanılmış olduğu öğrenilmiş olup, kamuoyuna yanlış olarak aktarılan bu bilgiden dolayı Sayın Yusuf ÜNAL’dan ve tüm kamuoyundan özür diliyoruz.”


Son Güncelleme: 19.12.2014 07:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet 2014-12-19 17:46:22

soruyorum size o zaman belediye garaj amirini siz bilmiyormusunuz k.hamam küçük bir yer herkes birbirini biliyor ama sizi yine farklı yere çekiyorsunuz. gerçekleri yansıt lütfen taraflı mı tarafsızmı haber yapıyorsunuz

banner89

banner83

banner26