banner94

TEKİN’LERİN MUTLU GÜNÜ

TEKİN’LERİN MUTLU GÜNÜ

uğur demirbaş
uğur demirbaş
15 Temmuz 2019 Pazartesi 21:27
3280 Okunma
TEKİN’LERİN MUTLU GÜNÜ

İlçemiz Aşağı Çanlı mahallesi halkından Polis emeklisi İlhan TEKİN'in oğlu ve Merhum Uğur TEKİN'in yeğeni Ahmet Berkay TEKİN ile E.Alören mahallesi halkından Merhum Kasap Esat KABAOSMAN'ın torunu, Eşref KABAOSMAN'ın kızı Merve'nin üç gün süren muhteşem düğün töreni ile dünya evine girdi. 
  İlk olarak 12 Temmuz Cuma akşamı Akasya termalde kız kınası ile başlayan tören ertesi gün Aşağı Çanlı Köyünde erkek kınası ile devam etti. Bine yakın davetlinin katıldığı erkek kınasına Kızılcahamam Belediye Başkan'ı Süleyman ACAR ve eski Belediye Başkanı Coşkun ÜNAL’da katıldı.
   14 Temmuz Pazar günü Gökler Grubu eşliğinde yüzlerce araçla gelin alma töreni davetlilere adeta FESTİVAL havası oluşturdu.Daha sonra KahramanKazan'da çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde genç çiftlerin nikahlarını KahramanKazan Belediye Başkanı Serhat OĞUZ kıydı.

Düğün merasimi yoğun yağmur yağışına rağmen sonuna kadar devam etti.

Son Güncelleme: 15.07.2019 22:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26