banner94

TARİHİ BİR EV DAHA KÜL OLDU

Kızılcahamam Yenice Mah. Küçük Hamam caddesi üzerinde bulunan 2 katlı ahşap evde yangın çıktı

TARİHİ BİR EV DAHA KÜL OLDU

Kızılcahamam Yenice Mah. Küçük Hamam caddesi üzerinde bulunan 2 katlı ahşap evde yangın çıktı

15 Ocak 2013 Salı 22:21
2268 Okunma
TARİHİ BİR EV DAHA KÜL OLDU
Kızılcahamam Yenice Mah. Küçük Hamam caddesi üzerinde bulunan 2 katlı ahşap evde yangın çıktı.
Yenice Mahallesi Küçük Hamam Caddesi üzerinde Bulunan Cemil Orhan'a ait 2 katlı kullanılmayan kerpiç evde henüz neden çıktığı belirlenemeyen yangın meydana geldi.
1930'lu yıllarda yapıldığı tahmin edilen Cemil Orhan'a ait tarihi evde çıkan yangın mahalle sakinlerini tedirgin ederek Ormana yakın olması 'da vatandaşları korkuttu. Yangına Kızılcahamam Belediyesi  İtfaiye ekipleri anında müdahale etmesine rağmen çatıda başlayan yangını söndürmek o kadarda kolay olmadı. Mahalle sakinlerinin gözlemlediklerine göre eski olan ve kullanılmayan kerpiç eve sık, sık gençlerin girip çıktıklarını gördüklerini belirten mahalle sakinleri tinerci veya balici olabileceklerini tahmin ederek bir kaç kere polise de ihbar ettiklerini dile getirdiler.
2 katlı Eski kerpiç sıvama ve içi tamamen tahta olan kullanılmayan ev tamamen yanarak kül oldu.

Yangınla ilgili Kızılcahamam emniyetinin araştırmaları sonucu 4 kişi göz altına alındığı belirtildi.
























Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veysel BAYRAM 2013-01-15 22:55:04

Merhum ve Cennet Mekân Şoför cemil amca Merhum ve Cennet Mekân Dedemin mesai arkadaşı idi. Kendileri birer değer olan bu insanların evleride Kızılcahamam şartlarında birer tarihi mekân. 2004 – 2009 döneminde Güdül Çamlıdere belediyeleri dönüşümsüz kredilerle bu tür evleri restore ettiler. Bizde K.Kaplıca Caddesinde grup halinde bulunan bu evleri restore edelim dedik ama bizim usta, dönüşümsüz krediye rağmen gururun esiri olduğu için bu evleri restore ettirmedi. Yani bizim usta gururun esiri olduğu hazır un ve şekere rağmen helvayı karmak istemedi......
Kadere ve duaya inananlar olarak Ogün bu restorasyon yapılsa idi bu evin kader değişirmiidi bilinmeyiz ama en azından bu evler madde ve alkol bağımlılarının mekanı olmazdı. Geçmiş olsun….
NOT; Çok şükür kopyala yapıtır'a kavuştuk

Avatar
ali 2013-01-16 09:00:17

habercilik bu işte haber işte sanat helal olsun

Avatar
s.s. 2013-01-16 10:23:11

orayı yakanlar kendileride içerde yanaydıda memleket 3-5 serseri tinerciden daha kurtulaydı.yetkililer buna çözüm bulmazsa yakında insanların oturduğu binalarıda yakar bunlar.adamlara mesken yapana kadar yıkın kardeşim encümen kararıyla mekruh binaları(sadece bura için demiyorum.birçok mekruh bina tamamlanmamış müatahiti kaçmış inşaat var)

Avatar
Necati 2013-01-16 19:03:07

Sayın belediye başkanım.Namık Kemal Caddesi (Atatürk anıtından Küçük Hamama kadar olan cadde) üzerinde bulunan tarihi,eski, virane ahşap evleri restarasyon yaparak, ilçe turizmine katkıda bulunsanız, hem o evler hayata geçmiş olur, hem de ilçemiz kazanır.Beypazarı, Ayaş, Güdül bunu yapmışta biz niye yapmıyoruz.İcraat bu olsa gerek.

Avatar
merzi 2013-01-17 10:50:39

daha fazla ev yanmadan lütfen sayın büyüklerimiz,işadamlarımız,yetkililerimiz buralara acil bir çözüm bulun,akşam evimize gitmeye korkuyoruz,kızılcahamam ın merkeze yakın en güzel yerleri tiner ciler sahiplendi

banner89

banner83

banner26