banner94

Tanıtım Yazısı Nerede Yayınlatılmalıdır?

Tanıtım Yazısı Nerede Yayınlatılmalıdır?

Tanıtım Yazısı Nerede Yayınlatılmalıdır?

Tanıtım Yazısı Nerede Yayınlatılmalıdır?

uğur demirbaş
uğur demirbaş
874 Okunma
Tanıtım Yazısı Nerede Yayınlatılmalıdır?

Tanıtım yazısı yayınlatmak adına, birden fazla siteden bu tür satış yapan kişileri keşfetmek oldukça önemlidir. Bu alanda keşfetmiş olduğunuz siteden alacak olduğunuz yazılar sayesinde güzel bir adım atmış olduğunuzu söyleyebiliriz. Fakat birden fazla siteye satış yapan kişilere ulaşmak adına da yapacağınız bir takım şeyler bulunacaktır. adresi üzerinden bu anlamda kendinize tanıtım yazısı alabileceğiniz kişilere ulaşabilirsiniz.

alırken de dikkat edeceğiniz belirli başlı şeyler bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi çöp haline gelmemiş olan sitelerden çıkan linkler olacaktır. Çöp halindeki bir siteden çıkacağınız linkin size hiçbir faydası olmayacağı gibi sitenizin kötü bir boyuta dönüşmesini de sağlar. Bazı kişiler bilinçsiz olarak hareket etmelerine bağlı olarak bazen bu sitelerden link çıkışı yapmaktadır. Ancak kesinlikle faydasını göremeyeceklerdir.

Haliyle vermiş oldukları paraya üzülecekler ve fazlasıyla pişman olacaklardır. Kesinlikle böyle bir durumla karşılaşmamaya özen göstermelisiniz. Böyle bir durumla karşılaşmamak adına da sizi gibi alışveriş yapacak olan kişilere bu durumdan haber vermeye gayret göstermelisiniz.  işiyle uğraşan kişiler arasından kötü iş yapanları da bu şekilde ifşa etmelisiniz. 

Son Güncelleme: 23.02.2016 15:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26