banner94

TAM PANSİYON DEVRE TATİL'İN YENİ ADRESİ

2013 yılında açılması planlanan Çam Thermal Resort & Spa Hotel EMİTT Fuarında yoğun ilgi gördü.

TAM PANSİYON DEVRE TATİL'İN YENİ ADRESİ

2013 yılında açılması planlanan Çam Thermal Resort & Spa Hotel EMİTT Fuarında yoğun ilgi gördü.

18 Şubat 2012 Cumartesi 17:23
2314 Okunma
TAM PANSİYON DEVRE TATİL'İN YENİ ADRESİ

2013 yılında açılması planlanan Çam Thermal Resort & Spa Hotel EMİTT Fuarında yoğun ilgi gördü.

"Çam Thermal Resort & Spa Hotel"



Dünyanın en büyük 5. turizm fuarı EMITT, 9-12 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Fuarı'nda, 'nin ve dünyanın dört bir yanından 4500 katılımcıyla gerçekleşti ve fuar 4 günde toplam 128 bin ziyaretçiyi ağırladı. 2011'e göre katılımcı sayısında yüzde 11, ziyaretçi sayısında ise yüzde 12'lik bir artış yaşandı.



Çam Thermal Resort & Spa Hotel, TÜYAP fuar alanında 9-12 Şubat 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilen Uluslararası Doğu Seyahat ve Turizm Fuarı, EMITT ISTANBUL'da ikinci kez yer aldı. Dünyanın en büyük beşinci turizm organizasyonu olarak kabul edilen ve açılışını Kültür ve Turizm Bakanı 'ın yapmış olduğu fuarda, ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gösterilen Çam Thermal Resort & Spa Hotel, Devre Tatil Sistemindeki ilk'lerini ziyaretçilerle paylaştı.



Fuar sırasınca Çam Thermal Resort & Spa Hotel'in standına ziyarette bulunan Vali yardımcısı , 'yı ve Ankaralıları Tanıtma Vakfı Başkanı Halil Şıvgın, İl Kültür ve Turizm Müdürü Doğan Acar, Belediye Başkanı Coşun Ünal Otelin Genel Müdürü Orhan Dağdelen 'den 2013 yılının yeni sezonunda misafirlerin hizmetine girecek olan Çam Thermal Resort & Spa Hotel, hakkında bilgi aldılar.



OĞULTÜRK Otel'in Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Oğultürk'de Çam Thermal Resort & Spa Hotel'in gelecek yıl sezona kazandırılması hakkındaki açıklamalarını TV ile paylaştı. Otelin Genel Müdürü Orhan Dağdelen, TV ve Beyaz TV'ye Röportaj vererek Çam Hotel'in devre tatil üyeliği içersinde dört farklı dönem ve seçeneklerin bulunduğunu ve ilk kez bir devre tatil sisteminde aidat olmadığını, ön ödeme sistemi ile yarı fiyatına tatil imkanından herkesin faydalanabileceğini belirtirken otelin yapım aşamasındaki çalışmalarının tanıtımı hakkında açılamalarda bulundu.



OĞULTÜRK Grup tarafından inşa edilen ; Çam Thermal Resort & Spa Hotel de her biri özel tasarlanmış ve en ince detayına kadar düşünülmüş 196 standart oda , 48 Corner Suit Oda , 2 Deluxe Suit ve 2 Engelli odası olmak üzere toplam 248 odayı misafirlerinin hizmetine sunacak. Misafirlerine en üst seviyede kaplıca deneyimi yaşatma anlayışı ile hizmet verecek olan Çam Thermal Resort & Spa Hotel misafirlerinin konaklamaları boyunca maksimum fayda ve keyif elde etmelerini sağlayacak.



Dünyanın ve 'nin dört bir yanından gelen turizm profesyonellerini buluşturan EMITT fuarı, pek çok işbirliği ve anlaşmalara da sahne oldu.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
zeliha zeliha 2012-04-04 23:50:31

umarım böyle güzel bir tesisi hakeden insanlar tanıtır,ilçemize yakışmayanlar değil...

banner89

banner83

banner26