banner94

SWİSS OTEL DEVREDİLDİ

Kızılcahamam Swiss İnternational Otel geçtiğimiz günlerde Kocalar Grup'a devredildi.

SWİSS OTEL DEVREDİLDİ

Kızılcahamam Swiss İnternational Otel geçtiğimiz günlerde Kocalar Grup'a devredildi.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
21 Ocak 2017 Cumartesi 20:41
2633 Okunma
SWİSS OTEL DEVREDİLDİ
 Kızılcahamam Swiss İnternational  Otel geçtiğimiz günlerde Kocalar Grup'a devredildi.

Eski Adıyla Asya Termal Tatil Köyü Tesislerini 2015 yılında devralan Kızılcahamam Lina Termal Turizm'in sözleşmesinin bitmesinin ardından, TMSF'ye geçen tesisi Güven Asfalt A.Ş. devraldı. 

İşletmeyi devralan Kocalar Grup yönetim kurulu başkanı, aynı zamanda Kazan Belediye Meclis Üyesi Muhsin KOCA, devralmayla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi. " Şirketimiz bünyesine yeni bir iş kazandırmanın mutluluğu içerisindeyim, Kızılcahamam eski adıyla Asya şimdi ise Swiss Oteli almış bulunmaktayız. Şirket olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın yatırım yapın sözü bizim için bir umut büyük bir mutluluktur. İstihdam yaratmak için elimizden ne gelirse yapmaya hazırız şirketimize ve devletimize  hayırlı uğurlu olmasını ümit ediyorum" dedi.

Daha önce Asya Termal Tesisleri adını taşıdığı dönemde Ak Parti hükümetinin Kızılcahamam'da istişare toplantılarını yaptığı işletme olan ve FETÖ terör örgütü bağlantısı dolayısı ile hükümetin 2013 yılından buyana gelmediği boykot ettiği tesisin yeni sahipleri ile bu FETÖ bağlantılarından tamamen temizlenmiş ve yeniden Ak Parti İstişare toplantılarına ev sahipliği yapan tesis olmasını ümit ediyoruz.

Son Güncelleme: 21.01.2017 20:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veysel BAYRAM 2017-01-21 22:35:42

işletmenin tekrar AK PARTİ istişare toplantılarına ev sahipliği yapması için olağanüstü, istihdam için olağan gayretin gösterilmesi dilek ve temennisi ile, Ülkemize Ak Partimize, Memleketimize, işletmecilere hayırlı olsun.

Avatar
YUSUF ŞENGÜL 2017-01-22 12:40:12

Hayırlı olsun

Avatar
Kenan şenol 2017-01-23 15:28:04

Tesisimizin yeni sahiplerine ve kızılcahamam a hayırlı ugurlu olmasını temenni ederim

banner89

banner83

banner26