banner94

STENDAP TARZINDA BİR SUNUM

Kızılcahamam Müftülüğü başlattığı gençlik programlarına devam ediyor.

STENDAP TARZINDA BİR SUNUM

Kızılcahamam Müftülüğü başlattığı gençlik programlarına devam ediyor.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
05 Kasım 2014 Çarşamba 00:39
1316 Okunma

Kızılcahamam Müftülüğü başlattığı gençlik programlarına devam ediyor.

Kızılcahamam Müftülüğü ve Kızılcahamam İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları derneğinin (KİMDER) ortaklaşa düzenlediği Gençlik Buluşması isimli program düzenledi.

Kızılcahamam Belediyesi Nikah ve Toplantı salonunda düzenlenen programa İlçe Müftüsü Sinan Kazancı, Kimder Başkanı Aslan Koca, Din Görevlileri ve Öğrenciler katıldı. Program İstiklal marşının okunmasıyla başlayarak Kur'an-ı Kerim Tilavetiyle devam etti. Açılış konuşması yapan İlçe Müftüsü Sinan Kazancı Camiler ve Dil Görevlileri haftası nedeniyle başlattıkları gençlere yönelik programlarının faydalı olduğunu ve programlara devam edeceklerini belirtti.

Camiler ve Din Görevlileri haftası nedeniyle Diyanet İşleri Başkanlığının da konu olan işlediği Cami ve Gençlik hakkındaki çalışmalar kapsamında düzenlenen programda Soğuksu Milli Park İmam Hatibi Murat Özdemir katılımcılara adeta stendap şeklinde bir sunum yaptı. Gençlik buluşması konusunda yaklaşık bir saat konuşan Özdemir gençlerin bu tür programlardan daha fazla yararlanması için değişik anlatım tarzında bir program olacağını dile getirerek konuşması gençler tarafından alkışlarla beğeni kazandı. Geç Kalma Genç Gel diyerek söze devam eden Murat Özdemir dini sohbetinde gençlere sorduğu soruları doğru cevaplayanları da ödüllendirmeyi unutmadı.

Programda Akyüzlet Kur'ân kursu öğrencileri tarafından İlahi ve Türk Halk Müziği de söylendi.
































Son Güncelleme: 05.11.2014 11:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2014-11-08 23:00:17

resimler çok karanlık çekilmiş müftülük gibi aydınlık bir kurumun fotoğraf makinesimi yok acaba

banner89

banner83

banner26