banner94

SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERE KURS HİZMETİ

Kızılcahamam Belediyesi'nde Sınavlara Girecek Öğrencilere Kurs Hizmeti Devam Ediyor

SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERE KURS HİZMETİ

Kızılcahamam Belediyesi'nde Sınavlara Girecek Öğrencilere Kurs Hizmeti Devam Ediyor

uğur demirbaş
uğur demirbaş
19 Ağustos 2020 Çarşamba 14:11
551 Okunma
SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERE KURS HİZMETİ

Kızılcahamam Belediye Başkanlığı sportif faaliyetleri kapsamında gençlerimize, mezunlarımıza, çalışanlara, öğrencilere, yönelik kurslar bay ve bayan kategorilerinde Belediyemiz antrenörü tarafından verilmeye devam ediyor.

Kurslar kapsamında POMEM (Polis Meslek Edindirme), PAEM (Polis Amirleri Eğitim Merkezi), PMYO (Polis Meslek Yüksekokulu), subaylık, astsubaylık, uzman çavuşluk, bekçilik, güven masası, BESYO, spor liseleri, orman muhafaza memuru gibi pek çok kategoride sınavların hazırlığı için parkur hazırlık kursları veriliyor. Kurslar, sosyal mesafeye uygun olarak 3-4 kişilik gruplar halinde ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Açık hava kros çalışmaları, kuvvet çalışmaları, denge koordinasyon çalışmaları ve kişisel beceri çalışmaları da ücretsiz olarak vatandaşlarımıza sunuluyor. Bay – bayan kategorilerinin ayrı olarak gerçekleştirildiği kurslara katılmak isteyen vatandaşlarımız Kızılcahamam Belediyesi Kültür- Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvuru yapabilirler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26