banner94

‘’SIGNATURE HOTELS’’ 2021’İN DÜNYAYA AÇILAN KAPISI OLACAK

Türkiye'de yeni bir otel markası daha doğuyor. Turizm sektörüne ‘imza’ atmak amacıyla yola çıktı.

‘’SIGNATURE HOTELS’’ 2021’İN DÜNYAYA AÇILAN KAPISI OLACAK

Türkiye'de yeni bir otel markası daha doğuyor. Turizm sektörüne ‘imza’ atmak amacıyla yola çıktı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
20 Aralık 2020 Pazar 14:27
4492 Okunma
‘’SIGNATURE HOTELS’’ 2021’İN DÜNYAYA AÇILAN KAPISI OLACAK

Türkiye'de yeni bir otel markası daha doğuyor. Turizm sektörüne ‘imza’ atmak amacıyla yola çıktı.

Honest Travel Group Ankara Bölge Müdürü Orhan Dağdelen yaptığı açıklamada;

21 yıllık ticari kabiliyeti olan Honest Travel Group ; Türkiye, Mısır, İsrail, Yunanistan ve Birleşik Arap Emirlikleri merkezli uluslararası bir tur operatörüdür ve Güney Amerika, Kuzey Amerika, Avrupa, Güneydoğu Asya ve Avrupa'daki toptancılara GROUP&FIT İncoming hizmetleri sunmaktayız. Ülkemiz ile birlikte Mısır,Dubai,Singapur,İsrail başta olmak üzere bir çok dünya ülkelerine Paket Tur Programları yapmaktayız. Hâlihazırda kıskanılacak dünya standartlarında ürün envanteri ile birlikte, her biri yaklaşık 50.000 yolcu kapasiteli, Türkiye'nin en büyük tatil seyahat işletmelerinden biri olma yolunda hızla ilerliyoruz

Sektördeki tecrübemizin bir sonucu olarak, sadece en iyi seyahatleri planlamakla kalmıyoruz, aynı zamanda Otelcilik sektörüne hızlı bir giriş yapmış bulunmaktayız. “SIGNATURE” Markası altında SIGNATURE HOTEL & SPA CAPPADOCIA, SIGNATURE CAVE SUITES CAPPADOCIA, SIGNATURE BLUE RESORT HOTEL KUŞADASI ile Kapadokya ve Kuşadası’nda faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Aynı zamanda SIGNATURE Markalı Yurtdışı Hotel Projelerimizde devam etmektedir.

Yatırımcı firmamız konaklama sektörü dışında, havacılık, turizm acentesi (Honest Travel), taşımacılık ve son dönemlerde de inşaat alanında faaliyet gösteriyor.

Böyle bir dönemde yatırıma sıcak bakmamızın birinci sebebi grup şirketimizin finansal gücü, kadromuza olan güvenimiz ve misafirin hizmet almadığı bir dönemde yatırıma ağırlık vermenin fırsat olacağını düşünerek, Kasım 2020 tarihi itibari ile Ankara ofisimizi de açarak; M.I.C.E & INCENTIVE alanlarında faaliyetlerine başlamış ve yurt içi – yurt dışı organizasyonları en verimli şekilde yapmayı hedeflemiş bulunmaktayız.

Honest Travel Group olarak ;

Turizm 2021 yılının çeyreği için ve özellikle aşı çalışmalarının ve aşılanmanın son noktaya geldiği düşünülürse belli bir toparlanma olacağı kuşkusuzdur. Bu yüzden Covid-19 salgını sonrasında bireylerin seyahat kalıplarında, tüketici tercihlerinde bazı değişimlerin yaşanabileceği düşünmekteyiz. Değişen tüketici davranışlarını yakından izleyerek, duruma göre pozisyon alıp ürün ve hizmetleri en uygun hale getirmek için çaba harcayacağız. Bu noktada hızlı aksiyon alarak piyasada rekabet avantajı elde etmeye çalışacağız. Ayrıca bu durumun değişen çevre koşulları ve tüketici davranışları karşısında ürün farklılaştırma,sürdürülebilirlik ve rekabet açısından seyahat avantajı sağlayacağını düşünüyoruz.

Covid-19 krizi sonrası pazarı doğru okuyarak, tüketici davranışlarını iyi analiz edip ve duruma göre hızlı aksiyon alan pozisyonumuzu korumayı çalışacağız. İnsanların özellikle hijyen ve sosyal mesafe konusunda edindikleri hassasiyetleri ilerleyen zamanlarda da devem etmesi söz konusu olabileceğini düşünüyoruz. Bu anlamda hazırlıklı olarak, sağlık, hijyen, sosyal mesafe gibi davranış kalıpları konusundaki hassasiyetlerimiziartırarak, Otellerimizde, yeme içme mekanlarımızda, seyahatlerde bireylerin hijyen beklentisi artabileceği, sosyal mesafe kurallarına yönelik davranışların değişebileceğinive çalışanların da benzer şekilde çalışma ortamları ile ilgili beklentileri oluşabileceğini düşünürsek, özellikle müşterilerin bu yöndeki talepleri göz önünde bulundurulup hareket kabiliyetimizi bu yönde değiştireceğiz ve bu yönde hazırlıklarımızı hızla bitirmeye çalışacağız dedi.

Son Güncelleme: 27.12.2020 23:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26