banner94

SGK'DAN YAPILANDIRMA MÜJDESİ

Kızılcahamam SGM tarafından sitemize yapılan açıklamada;

SGK'DAN YAPILANDIRMA MÜJDESİ

Kızılcahamam SGM tarafından sitemize yapılan açıklamada;

uğur demirbaş
uğur demirbaş
28 Ekim 2014 Salı 11:14
905 Okunma
SGK'DAN YAPILANDIRMA MÜJDESİ

Kızılcahamam SGM tarafından sitemize yapılan açıklamada;

Kızılcahamam SGM olarak Merkezimize bağlı olan Kızılcahamam ve Çamlıdere ilçelerine 18/03/2009 tarihinden itibaren hizmet vermeye başlamış ve aşağıdaki tüm hizmetler merkezimizde yürütülmektedir.

Merkezimiz merkezlerin açılması amacına uygun olarak Kamu ve özel  İşveren dosyaları  ile 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunun 4 üncü maddesinde belirtilen sigortalılar ile hak sahiplerinin 4/a-c tahsis ve icra işlemleri hariç tüm hizmetler ile İş kazası, Meslek hastalıkları, Hastalık,  Analık  ve emzirme ödeme işlemleri ile Geçici iş göremezlik ödeme işlemleri hakkında vatandaş ve Kamu Kurum ve Kuruluşlar ile özel sektör işveren hizmetleri verilmektedir.

Merkezimizde mevcut bulunan servisi:

1-Sigortalı tescil ve hizmet servisi

2-İşyeri tescil ve e sigorta servisi

3-Prim tahakkuk ve tahsilat servisi

4-Kısa vadeli sigortalar servisi

5-Emeklilik servisi

6-Genel Sağlık sigortalısı inceleme ve ödeme servisi

7-İnsan Kaynakları servisi

8-Destek Hizmetleri

9-Halkla ilişkiler servisi

10-Bilgi işlem servisi

 

Bilindiği üzere, 11/09/2014 tarihli ve 29116 (Mükerrer) sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 6552 sayılı İş Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması ile Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanuna istinaden Kurumumuz alacakları yeniden yapılandırılmaktadır.

 

                Bu nedenle; Sigortalılar, Genel Sağlık Sigortalıları ve diğer tüm vatandaşlarımızın, 6552 sayılı Kanun ile getirilen yeni yasal düzenlemelerde yer alan hakları, başvuru yerleri, son başvuru tarihleri gibi konularda bilgilendirilmesi amacıyla Broşür ve Afişler Vatandaşlarımızın yoğun ve işlek alanlarda görebilmeleri amacıyla asılmıştır.

Tüm vatandaşların Yapılandırma hakkındaki bilgilenmeleri amacıyla Broşürleri Merkezimizden ayrıca temin edebileceklerdir.         

 

Son Güncelleme: 31.10.2014 09:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26