banner94

SEYFULLAH KÖKEN MHP'DEN ADAY ADAYI

Yaklaşan 2019 yerel seçimlerinde Aday Adayı olan kişileri tanıtmaya devam ediyoruz.

SEYFULLAH KÖKEN MHP'DEN ADAY ADAYI

Yaklaşan 2019 yerel seçimlerinde Aday Adayı olan kişileri tanıtmaya devam ediyoruz.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
02 Kasım 2018 Cuma 15:48
3285 Okunma

Yaklaşan 2019 yerel seçimlerinde Aday Adayı olan kişileri tanıtmaya devam ediyoruz.

Miliyetçi Hareket Partisinden Kızılcahamam Belediye Başkanlığına Aday Adayı olacak olan Seyfullah Köken bugün Cumanamazı çıkışında lokma ikram ederek vatandaş ile kucaklaştı.

MHP Kızılcahamam İlçe Başkanlığına müracaat eden Seyfullah Köken Kızılcahamam Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

Girişimci İşadamı Seyfullah Köken, yaptığı açıklamada;

“2019 Yılı Mart ayında yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Kızılcahamam’lı hemşerilerime hizmet etmek için milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Aday Adayı müracaatımı İlçe Başkanımız Muzaffer Gökmen’e , yönetim kurulu üyelerimizin ve basın mensuplarının önünde yapmış bulunmaktayım.

Halka hizmet Hakka hizmet bilinci ile halis bir niyet ile bu yola çıktım, çıkmış olduğumuz yolda ekibimizle birlikte Kızılcahamam’da nelerin eksik olduğunu, nelerin yapılması gerektiğini çok iyi biliyoruz.

Uzun Yıllar Turizm sektöründe hizmet vermekle beraber, bu mesleği üç nesildir sürdüren Köklü bir aileden geliyorum.

Yüce mevlamız nasip eder, saygı değer hemşerilerimiz de teveccüh gösterirse; Tam manasıyla hazır ekibimiz ile Kızılcahamam’ın geleceğini ve yarınlarını tesis etmek, sesini ve tanıtımını kıtaların ve iklimlerin ötesine  taşıyıp, doğa harikası olan ilçemizi Termal Turizm’in Marka Şehri yapmaya hazırız.

Bu duygu ve düşünceler ile tüm hemşerilerimi en kalbi duygularla selamlıyor, sizleri tek sığınağımız olan Rabbime emanet ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 02.11.2018 17:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26