banner94

SEMİH AYGÜN SEZER HAYATINI KAYBETTİ

Kızılcahamam Saray Mahallesi halkında Semih Aygün Sezer hayatını kaybetti.

SEMİH AYGÜN SEZER HAYATINI KAYBETTİ

Kızılcahamam Saray Mahallesi halkında Semih Aygün Sezer hayatını kaybetti.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
02 Ekim 2016 Pazar 23:03
2039 Okunma
SEMİH AYGÜN SEZER HAYATINI KAYBETTİ
 Kızılcahamam Saray Mahallesi halkında Semih Aygün Sezer hayatını kaybetti.

Kızılcahamam’da birçok kişi tarafından yakinen tanınan Semih Aygün Sezer hayata veda etti. Kendisi 2013 yılında Anadolu Lisesine, Kütüphanesinde bulunan kitapları bağışlayarak öğrencilere ve eğitim camiası tarafından sevilen bir kişiydi.

Aygün'ün cenazesi 03.10.2016 pazartesi günü aşağı merkez camiinde öğlen namazından sonra cenaze namazı kılınarak Saray mahallesine defni yapılacak.

SEMİH AYGÜN SEZER KİMDİR ?

1961 Kızılcahamam doğumlu, İlk Okulu Kızılcahamam Kazım Karabekir ,Orta ve Liseyi Ankara Aydınlık evlerde tamamladı. Ankara Üniversitesi Fen fakültesi Matematik Astronomi bölümü kazandı. Bir süre Kızılcahamamspor takımında futbol oynadı. 1982 yılında 2. Kez girdiği üniversite sınavında, Ankara Üniversitesi siyasal  bilimler fakültesi iktisat bölümünü kazandı 1986 yılında mezun oldu. Maliye ve Gümrük Bakanlığı bütçe ve mali kontrol genel müdürlüğü bütçe uzman yardımcılığı sınavını kazanarak memuriyet hayatına başladı.

1987 yılında Maliye ve Gümrük Bakanlığı teftiş kurul başkanlığı müfettiş yardımcılığını kazandı ve 4 yıl bu görevde bulundu sonra bankalar yeminli murakıplığı sınavını da kazanarak özel sektörden gelen teklifler üzerine yabancı bir denetim şirketinde Sinyor unvanıyla göreve başladı daha sonradan aldığı başka teklifler ile Bursa’da muhtelif Holdinglerin üst düzey yöneticiliklerinde  bulundu. Bu süreçte APK (Araştırma Planlama Kurulu) Başkanlığı ve Bursa’da deri Sektörünün önde gelen işletmelerinin genel müdürlüğünü yaptı.

Hacettepe Üniversitesi Yüksek Lisans eğitimimi sağlık sebeplerimden dolayı yarım bırakmak zorunda kaldı. 2 çocuk babası 

Son Güncelleme: 02.10.2016 23:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veysel BAYRAM 2016-10-02 23:30:40

keşke bazı değerlerin değeri ölmeden anlaşılabilse, merhum da derya,deha imiş ama değerlerini ölünce öğrenebildik. "inna lillahi ve inna ileyhi raciun" başınız sağolsun.

Avatar
Ayşenur (Sezer) Boduroğlu 2016-10-03 15:29:57

canım abim rahat uyu.

banner89

banner83

banner26