banner94

ŞEHİTLERİMİZE SAYGI YÜRÜYÜŞÜNE DAVET

Suriye’nin İdlib kentindeki hain saldırıda şehit olan Kahraman askerlerimiz için 06 Mart 2020 Cumagünü saat 14:00’de 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’ndan başlayarak

ŞEHİTLERİMİZE SAYGI YÜRÜYÜŞÜNE DAVET

Suriye’nin İdlib kentindeki hain saldırıda şehit olan Kahraman askerlerimiz için 06 Mart 2020 Cumagünü saat 14:00’de 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’ndan başlayarak

uğur demirbaş
uğur demirbaş
05 Mart 2020 Perşembe 17:37
348 Okunma
ŞEHİTLERİMİZE SAYGI YÜRÜYÜŞÜNE DAVET

Suriye’nin İdlib kentindeki hain saldırıda şehit olan Kahraman askerlerimiz için 06 Mart 2020 Cumagünü saat 14:00’de 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’ndan başlayarak “Şehitlerimize Saygı Yürüyüşü” gerçekleştirilecek. Tüm Kızılcahamamlı Hemşehrilerini yürüyüşe davet eden Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, “Şehitlerimiz için tek ses, tek yürek olacağız” dedi.

Geçtiğimiz günlerde şehit olan kahraman askerlerimiz ve bu vatan uğruna hayatını kaybetmiş tüm kahraman Mehmetçiklerimiz adına Kızılcahamam Belediyesi tarafından “Şehitlerimize Saygı Yürüyüşü” gerçekleştirilecek. Yürüyüş ile ilgili Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar yaptığı açıklamada “Şehitlerimizin acısını hala yüreğimizde taşıyoruz ve yaşanan bu olaylar Kızılcahamam olarak hepimizi çok derinden yaraladı. İdlib’te yaşanan kalleşçe saldırının ardından hayatını kaybeden şehitlerimiz ve ordumuza destek olmak için 06 Mart 2020 Cumagünü saat 14:00’de 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda başlayacak olan ‘Şehitlerimize Saygı Yürüyüşümüzde’ buluşuyoruz” ifadelerine yer verildi.

Şehitlerin Künyesi Şehit Ağacına Asılacak

Şehitlerimize Saygı Yürüyüşünün ardından Kızılcahamam’da bulunan Şehit Ağacına Suriye’nin İdlib kentindeki hain saldırıda şehit olan kahraman askerimizin künyeleri asılacak.

Tek yürek vurgusu

Gerçekleştirilecek olan yürüyüşte hiçbir siyasi parti, kişi, kurum ve kuruluşları temsil eden pankart veya görsellerin bulundurulmayacağını belirten Başkan Acar; “Sadece Türk Bayrağı altında tek ses, tek yürek olacağımız yürüyüşümüze tüm Kızılcahamamlı hemşerilerimizi görmek bizleri onurlandıracaktır. Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan uğruna hayatını kaybetmiş tüm kahraman askerlerimizi rahmet ile anıyor, tüm gazilerimize minnet duygularım ile birlikte saygılarımı sunuyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
KızılcahamamşehitSaygı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26