banner94

ŞEHİT MUSTAFA AKARSU DEFNEDİLDİ

ABD Büyükelçiliği’ne yapılan canlı bomba saldırısında canlı bomba ile birlikte hayatını kaybeden güvenlik görevlisi Mustafa Akarsu’nun cenazesi, Kızılcahamam’a getirildi. Akarsu için Aşağı Merkez Camii’nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı.

ŞEHİT MUSTAFA AKARSU DEFNEDİLDİ

ABD Büyükelçiliği’ne yapılan canlı bomba saldırısında canlı bomba ile birlikte hayatını kaybeden güvenlik görevlisi Mustafa Akarsu’nun cenazesi, Kızılcahamam’a getirildi. Akarsu için Aşağı Merkez Camii’nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı.

02 Şubat 2013 Cumartesi 16:49
5390 Okunma
ŞEHİT MUSTAFA AKARSU DEFNEDİLDİ
ABD Büyükelçiliği’ne yapılan canlı bomba saldırısında canlı bomba ile birlikte hayatını kaybeden güvenlik görevlisi Mustafa Akarsu’nun cenazesi, Kızılcahamam’a getirildi. Akarsu için Aşağı Merkez Camii’nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenazeye Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, ABD Büyükelçisi Francis Ricciardone ve eşi, Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Kızılcahamam Kaymakamı Mustafa Çit, Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Eski Belediye Başkanları, mesai arkadaşları, Akarsu ailesinin yakınları ve Kızılcahamamlılar katıldı. Cami girişinde Mustafa Akarsu’nun annesi Gülşen Akarsu’ya başsağlığı dileyen Ricciardone, cenaze namazında saf tutanların arkasında elçiliğin Amerikalı çalışanları ve eşi ile birlikte cenaze namazının kılınmasını bekledi.

Mustafa Akarsu’nun babası Sami Akarsu ve oğlu Sami Akarsu (18) tabutun başında gözyaşlarını tutamadı. Mustafa Akarsu’nun rahatsız olan annesi Gülşen Akarsu, sağlık görevlilerinin kontrolünde tutulurken, yaşlı kadın sürekli sinir krizleri geçirdi. Eşi Yasemin ve kızı Hilal Akarsu (15) ise yakınlarının yardımı ile güçlükle ayakta durdu. İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Mustafa Akarsu’nun cenazesi defnedilmek üzere ilçe mezarlığına götürüldü. Cenazenin götürülmesi esnasında gözyaşlarını tutamayan eşi Yasemin Akarsu, "Görevini hiç ihmal etmedi, ödülleri vardı. Benim eşimdi, görevine seve seve giderdi. Görev aşkıyla yanıyordu. Şehitlik mertebesine erişti, ne mutlu. Görevi başında adını dünyaya duyuran bir kahraman olarak gitti benim eşim, ne mutlu" dedi.

DERYA YETİM-UĞUR DEMİRBAŞ/ANKARA / KIZILCAHAMAM İHA































Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
atilla taşkın 2013-02-02 22:43:32

akarsu ailesinin başı sagolsun allah kardeşimize rahmet eylesin nur içinde yat kardeşim

Avatar
Yabanabat Kızılcahamamlılar Derneği 2013-02-04 08:57:00

Ailesinin rızkını temin etmekten başka gayesi olmayan işinin başında iken bu uğurda vatanımız ve milletimizin birliğine kasteden teröristlerin gerçekleştirdiği eylemde şehit düşen kardeşimiz Mustafa’ya yüce mevladan rahmet, yakınlarına ve tüm hemşehrilerimize başsağlığı dileriz.

Yabanabat
Kızılcahamamlılar Derneği Gen.Mrkz.Ynt.Kurulu

Avatar
Arif Eroğlu 2013-02-05 19:37:24

Mustafam !..
Görünce tanidim resminden seni.
Sen benim Kütahya Havacılarda asker arkadaşımdın
Melek gibi bir adamdın sen
Unutmamıştım seni unutmayacağım canım kardeşim
Allah sana sonsuz rahmetiyle muamele etsin inşallah.

Arif Eroğlu

banner89

banner83

banner26