banner94

REİS KIZILCAHAMAM'DA

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam’a geldi.

REİS KIZILCAHAMAM'DA

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam’a geldi.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
05 Ekim 2018 Cuma 23:17
2637 Okunma

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam’a geldi.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 27. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için Kızılcahamam’a gelen Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Eski Bakan ve İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal , AK Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler,  eşi Ayşenur İşler, İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, eşi Şener Yıldız, Belediye Başkanımız Muhittin Güney ve eşi Ayşe Güney, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Acar, İlçe Emniyet Müdürü Halil İbrahim Ulubey, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Taha Sarı ve TÜGVA İlçe Temsilcisi Abdullah Şenli karşıladı.

05-06-07 Ekim 2018 tarihlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi 27. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için Kızılcahamam’a Helikopter ile gelen Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Eliz Otel Helikopter pistinde karşılanarak kampın yapılacağı otele geçti.

Kızılcahamam Belediye Başkanımız Muhittin Güney, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve eşi Emine Erdoğan’a karşılama sırasında ilçemize hoş geldiniz diyerek çiçek takdiminde bulundu.

Son Güncelleme: 05.10.2018 23:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26