banner94

PROJELER YERİNDE İNCELENDİ

Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy, Belediye Başkanı Süleyman Acar

PROJELER YERİNDE İNCELENDİ

Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy, Belediye Başkanı Süleyman Acar

uğur demirbaş
uğur demirbaş
03 Aralık 2020 Perşembe 00:21
562 Okunma
PROJELER YERİNDE İNCELENDİ

Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy, Belediye Başkanı Süleyman Acar ve AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Ahmet Barun çalışmaları devam eden Köprülü Kavşak, Kentsel Dönüşüm, Cephe İyileştirme, Yeni Emniyet Binası, Yeni Park Alanı ve İmam Hatip Lisesi  Pansiyonunu yerinde ziyaret ederek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Kaymakam Aksoy yaptığı açıklamada; “İlçemizde devam eden proje çalışmlarını gezerek yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldık. Çalışmalarından dolayı  Belediye Başkanımız Süleyman Acar ve ekibine, ayrıca ilçemizdeki yatırımlarda büyük desteğini hissettiğimiz Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ve Bakanlık yetkililerine yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Süleyman Acar ise yaptığı açıklamada “Köprülü Kavşak, Kentsel Dönüşüm, Cephe İyileştirme, Yeni Emniyet Binası, Yeni Park Alanı ve İmam Hatip Lisesi  Pansiyonu proje alanlarında Kaymakamımız Can Aksoy ve İlçe Başkanımız Ahmet Barun, şantiye şefi ve yüklenici firma yetkilileri ile birlikte incelemelerde bulunduk. İlçemizi geliştirebilmek ve daha yaşanabilir bir Kızılcahamam için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26