banner94

POLİSİN DİKKATİNDEN KAÇMADI

Kızılcahamam’da Ekili Halde Hint Keneviri Ele Geçirildi

POLİSİN DİKKATİNDEN KAÇMADI

Kızılcahamam’da Ekili Halde Hint Keneviri Ele Geçirildi

uğur demirbaş
uğur demirbaş
20 Haziran 2019 Perşembe 19:11
1245 Okunma
POLİSİN DİKKATİNDEN KAÇMADI

Kızılcahamam’da Ekili Halde Hint Keneviri Ele Geçirildi

Kızılcahamam İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Suç Araştırma ve Soruşturma Bürosu ekiplerinin ilçe güvenliği için yaptığı devriyede Polisin dikkatini çeken bitkinin uyuşturucu yapımında kullanılan hintkeneviri olduğu ortaya çıktı.

Kızılcahamam İlçesi Karşıyaka MahallesiBeşikçigil Sokakta devriye hizmeti yapan ekiplerin bir evin bahçesinde bulunan bitkiden şüphelenmesi üzerine yaptıkları araştırmada evin daha önce de emniyette uyuşturucu kaydı bulunan  Y.U’ya  (26) ait olduğunu belirledi. Savcılıktan alınan arama kararının ardından evde ve evin bahçesinde arama yapan Polis, evin bahçesinde ekili bulunan 15 kök hint kenevirini sökerek bahçede saklanmış vaziyette bulunan bir miktar esrar maddesini de ele geçirdi. Evde bulunan Y.U. (26) gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Daha önce de uyuşturucu ve çeşitli suçlardan hakkında işlem yapıldığı ve ilk ifadesinde kendisinin kullanması için ekim yaptığını söylediği öğrenilen  Y.U (26) Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Adliyeye sevk edildi. Şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26