banner94

PİLAV GÜNÜNDE BİRARAYA GELDİLER

PİLAV GÜNÜNDE BİRARAYA GELDİLER

PİLAV GÜNÜNDE BİRARAYA GELDİLER

PİLAV GÜNÜNDE BİRARAYA GELDİLER

uğur demirbaş
uğur demirbaş
14 Temmuz 2019 Pazar 19:47
1135 Okunma
PİLAV GÜNÜNDE BİRARAYA GELDİLER

Kızılcahamam İmam Hatipliler Derneği tarafından düzenlenen geleneksel pilav günü etkinliğini yapıldı.

Kızılcahamam İmam Hatipliler Derneği’nin (KİM-DER) her yıl geleneksel olarak  düzenlediği  pilav gününün  19. İHL mezunları 14 Temmuz 2019 Pazar günü saat 11:00’da Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde bir araya geldi.

KİMDER’ in tertiplediği pilav gününe, İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Süleyman Acar AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Barun, kurum müdürleri İmam Hatip Lisesi’nde geçmiş yıllarda görev yapmış ve halen gören yapan idareciler, öğretmenlerin yanı sıra Kızılcahamam İmam Hatip Lisesi mezunları ve sevenleri katıldı.

Program Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle Başlayarak dua edildi. KİMDER Başkanı Hasan Soylu tarafından açılış konuşması yapılarak derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Protokol konuşmaları yaparak Program Öğlen Namazının ardından yemek ikramı ile sona erdi.

Son Güncelleme: 14.07.2019 20:02
Anahtar Kelimeler:
Kızılcahamam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26