banner94

ORHANGAZİ İLKÖĞRETİM YIL SONU PİKNİĞİNDE

İyisiyle, güzelliği ile, zorluklarıyla ve heyecanlarıyla bir eğitim-öğretim yılı daha geride kaldı. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve okul idaremiz bu zorlu dönem ait atlatılan eğitim öğretim

ORHANGAZİ İLKÖĞRETİM YIL SONU PİKNİĞİNDE

İyisiyle, güzelliği ile, zorluklarıyla ve heyecanlarıyla bir eğitim-öğretim yılı daha geride kaldı. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve okul idaremiz bu zorlu dönem ait atlatılan eğitim öğretim

13 Haziran 2013 Perşembe 15:26
1887 Okunma
ORHANGAZİ İLKÖĞRETİM YIL SONU PİKNİĞİNDE

İyisiyle, güzelliği ile, zorluklarıyla ve heyecanlarıyla bir eğitim-öğretim yılı daha geride kaldı. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve okul idaremiz bu zorlu dönem ait atlatılan eğitim öğretim maratonunun stresini ve yorgunluğunu atlatmak amacıyla Orhangazi İlköğretim Okulu 4/B sınıf öğretmeni Ayşe Yüce öğretmen bu yıl güzel bir ilki gerçekleştirerek “ailelerle birlikte piknik” yapıldı. Annelerin çocuklarıyla birlikte sabahın erken saatlerinde kahvaltı ile başlayan aile ortamı dolu piknik Soğuksu’da ailelerin, çocukların ve okul idarecilerinin örnek bir kaynaşmasıyla göz doldurdu.

Ayşe Yüce öğretmenimiz ve öğrencileri için çok farklı bir anlam taşıyan bu piknik eğitim öğretimdeki 4+4+4 sistemi ile birlikte öğrencileriyle son senesi olması buruk bir veda ve sevinç ortamına büründü. Ayşe Yüce öğretmen: “okul, öğretmen, öğrenciden oluşan bu bütün tıpkı bir aile ortamı gibidir. Bu sene 4+4+4 sistemi ile birlikte öğrencilerimle son senem. Bu benim için onlardan ayrılacağım için bir hüzün, aynı zamanda onları hayata atılmalarının ilk basamaklarında görmek benim için ayrı bir sevinç… Bizim kaderimiz bu. Tıpkı bir çiçek gibi ellerimizle her şeyden esirgeyerek büyütüp, eğitim öğretim becerileri kazandırıp, hayata göndermeye çalışıyoruz. Daha sonra tekrar başa dönüp aynı şeyi yaparak her şeyimizi onların yetişmesi için bu uğurda feda ediyoruz. Ama bu övünç ve gurur verici bir tablo. Onları ilerde topluma faydalı birer insan olarak görmek bizim en büyük idealimiz.” dedi.

Bunları söylerken büyük bir duygusal yoğunluk ve heyecan içerisinde olan Ayşe Yüce öğretmenimizi ve bu kutsal görevi yapan bütün öğretmenlerimizi Kızılcahamam Belediyesi ve haber sitemiz olarak yürekten tebrik ediyor “teşekkürler Ayşe öğretmenim, teşekkürler geleceğin insan mimarları, hakkınızı helal edin.” Diyoruz.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26