banner94

OPET’İ SOYAN SİLAHLI SOYGUNCULAR YAKALANDI.

OPET Akaryakıt İstasyonunun marketini soyan kuru kafa maskeli ve silahlı soyguncular polisin sıkı çalışması sonucu yakalandı.

OPET’İ SOYAN SİLAHLI SOYGUNCULAR YAKALANDI.

OPET Akaryakıt İstasyonunun marketini soyan kuru kafa maskeli ve silahlı soyguncular polisin sıkı çalışması sonucu yakalandı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
11 Nisan 2019 Perşembe 22:05
2862 Okunma
OPET’İ SOYAN SİLAHLI SOYGUNCULAR YAKALANDI.

OPET Akaryakıt İstasyonunun marketini soyan kuru kafa maskeli ve silahlı soyguncular polisin sıkı çalışması sonucu yakalandı.

Plakasını söktükleri araçla soygun yapan şahıslar olay yerinden kaçtı; fakat  Kızılcahamam Polisinin dikkatinden kaçamadı.

Olay geçtiğimiz Salı günü saat:04.00 sıralarında D-750 Karayolu üzerinde faaliyet gösteren OPET akaryakıt istasyonunun marketinde meydana geldi.

Akaryakıt İstasyonuna plakasız Beyaz Renkli Ford Focus marka araç ile gelen maskeli ve tek tip giyimli 4 erkek şahıs market içerisine girerek bir el silah sıkıp markette bulunan görevlinin direnmesine engel oldular. Market görevlisi yara almadan kenara kaçmayı başardı. Soyguncular ardından kasada bulunan 90 TL parayı gasp edip marketten kaçmak istedikleri esnada paraların 60 TL’sini düşürdü. Soyguncular daha sonra geldikleri araç ile Ankara istikametine doğru kaçtılar.Soygunun ardından olay yerine intikal eden Kızılcahamam İlçe Emniyet Müdürü Halil İbrahim ULUBEY olay yerinde inceleme yaparak özel bir ekip kurulması talimatını verdi. Kurulan özel ekip İstasyon ve çevresinde soyguncuların bıraktığı izleri topladı ve kamera kayıtlarını inceledi.

Kamera görüntülerinde ellerinde çanta ve pompalı tüfeklerin olduğu görülen şahısların kimliklerini tespit etmek için çalışma başlatan Polis PTS kayıtlarından soyguncuların aracına ulaştı. PTS kayıtlarını adım adım izleyen Kızılcahamam Polisi aracın sökülen plakasını belirledi. 34 LL 2310 plakalı Ford Focus markalı aracın kiralık olduğunu gören polisler aracı kiralayan şahısların kimliklerine ulaştı. Şahısların kimlik bilgilerini ve adreslerini belirleyen Polis bu bilgileri Ankara Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğiyle paylaştı. Kızılcahamam Polisi Gasp Büro ekipleriyle beraber şahısların bulunduğu adreslere eş zamanlı ortak operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda Y. E. N. (23), N. T. (23), O. D. (19) ve Ç.Y. (21) isimli soyguncular yakalandı. Yapılan aramada soyguncuların olayda kullandıkları 3 Adet pompalı tüfek, 2 Adet kurusıkı tabanca, 12 adet av tüfeği fişeği, 4 adet kırmızı kapüşonlu polar, 3 adet maske ve 4 çift eldiven ele geçirilerek polis tarafından muhafaza altına alındı.

Soyguncuların ilk ifadelerinde suçu kabul ettikleri, pişman olduklarını söyledikleri, paraya ihtiyaçlarının olduğunu bu yüzden böyle bir işe kalkıştıkları ve çelişkili ifadelerle suçu birbirlerinin üzerine atmaya çalıştıkları öğrenildi.

Daha önce hiç suç kayıtlarının olmadığı öğrenilen gözaltındaki şahıslar Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Adliyeye sevk edildi Y. E. N. (23), N. T. (23), O. D. (19) ve Ç.Y. (21) isimli şüpheliler silahlı soygun ve yağma suçlamalarıyla çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26