banner94

OKULLARIMIZA SERTİFİKA

Kızılcahamam okulları Temiz Okul, Sağlıklı Okul Projesi kapsamında beslenme dostu ödülü ve Beyaz Bayrak sertifikası aldı.

OKULLARIMIZA SERTİFİKA

Kızılcahamam okulları Temiz Okul, Sağlıklı Okul Projesi kapsamında beslenme dostu ödülü ve Beyaz Bayrak sertifikası aldı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
24 Ekim 2019 Perşembe 14:38
453 Okunma
OKULLARIMIZA SERTİFİKA

Kızılcahamam okulları Temiz Okul, Sağlıklı Okul Projesi kapsamında beslenme dostu ödülü ve Beyaz Bayrak sertifikası aldı.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen “Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okullar” Projesi kapsamında 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında yapılan denetimler sonucunda Kızılcahamam’da sertifika almaya hak kazanan okullar ödüllendirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından “ Temiz Okul, Sağlıklı Okul Projesi” kapsamında, 2018-2019 Beslenme Dostu Okul Sertifikası Alan Okullarımız, Kızılcahamam Belediyesi Nino Anaokulu, Cumhuriyet İlkokulu, Kızılcahamam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kızılcahamam İmam Hatip Ortaokulu, Kazım Karabekir İlkokulu, Perihan Erdoğan İlkokulu, Çağatay İlkokulu ve Kızılcahamam Anadolu Lisesi öğrencileri Beyaz Bayrak Sertifikası aldılar.

“Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okullar Programı” kapsamında iyi uygulama örnekleri gösteren okulların sertifikaları okul müdürlerine takdim edildi.

Son Güncelleme: 25.10.2019 08:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26