banner94

OKULLAR TATİL EDİLDİ

Son dakika: Ankara’da okullar tatil edildi! Vali Vasip Şahin’den flaş açıklama!

OKULLAR TATİL EDİLDİ

Son dakika: Ankara’da okullar tatil edildi! Vali Vasip Şahin’den flaş açıklama!

uğur demirbaş
uğur demirbaş
25 Aralık 2018 Salı 22:26
760 Okunma
OKULLAR TATİL EDİLDİ

Son dakika: Ankara’da okullar tatil edildi! Vali Vasip Şahin’den flaş açıklama!

Son dakika haberlerine göre Ankara'da okullar tatil edildi! Ankara Valiliği'nden merak edilen haber geldi. Ankara'ya Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ile kar yağışı uyarısı yapıldı. Buna göre; yarın (Çarşamba) Ankara'da kar yağışı bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde Ankara'da okullar kar nedeniyle tatil edilmişti. 26 Aralık Çarşamba günü okullara kar tatili verildi.

Meteorolojik verilere göre sabaha kadar devam etmesi beklenen kuvvetli kar yağışı ve beraberinde oluşacak yoğun buzlanma nedeniyle öğrenci ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için yarın (Çarşamba günü) ilimiz genelinde Ankara Valiliğimiz tarafından eğitime bir gün ara verilmiştir.

Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara’da okulların kar yağışı nedeniyle tatil edildiğini açıkladı. Milyonlarca öğrencinin beklediği haber Vali Şahin’den geldi.

ANKARA’DA YARIN OKULLAR TATİL

Ankara Valisi Vasip Şahin açıklama yaptı: “Meteorolojik verilere göre sabaha kadar devam etmesi beklenen kuvvetli kar yağışı ve beraberinde oluşacak yoğun buzlanma nedeniyle öğrenci ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için yarın(Çarşamba günü)ilimiz genelinde eğitime bir gün ara verilmiştir.”METEOROLOJİ’DEN ANKARALILARA KAR YAĞIŞI UYARISI GELDİ!

“Yapılan son değerlendirmelere göre; 25.12.2018 Salı günü Ankara'da yağmur şeklinde başlayacak yağışın akşam saatlerine doğru kar yağışına dönüşeceği ve Çarşamba sabah saatlerine kadar kuvvetli (8-15 cm, yüksekleri 20cm) olacağı tahmin ediliyor. Kar yağışının ardından Ankara'da hava sıcaklıklarının uzun bir süre gündüzleri dahi sıfır derecenin altında (Minimum/Maksimum Sıcaklıklar : Çarşamba -5/-2, Perşembe -11/-7, Cuma -9/-4, Cumartesi -8/-4 derece) seyretmesi bekleniyor. Kuvvetli kar yağışı ile kuvvetli buzlanma ve don olayının neden olabileceği başta ulaşımda aksamalar, su sayaç ve borularında donma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

Son Güncelleme: 25.12.2018 22:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26