banner94

ÖĞRENCİLERDEN FERFENE

Kızılcahamam Cumhuriyet İlkokulu, toplumun unutulmaya yüz tutmuş değerlerinden olan Ferfene şenliğinin ikincisini düzenledi.

ÖĞRENCİLERDEN FERFENE

Kızılcahamam Cumhuriyet İlkokulu, toplumun unutulmaya yüz tutmuş değerlerinden olan Ferfene şenliğinin ikincisini düzenledi.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
15 Mayıs 2018 Salı 23:14
364 Okunma
ÖĞRENCİLERDEN FERFENE

Kızılcahamam Cumhuriyet İlkokulu, toplumun unutulmaya yüz tutmuş değerlerinden olan Ferfene şenliğinin ikincisiĞREni düzenledi.

Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı İle Başladı.Açılış konuşmasını Cumhuriyet İlk Okulu Müdürü Ertuğrul İpek Yaptı.

Ferfene kültürü hakkında katılımcılara Cumhuriyet İlk Okulu öğretmenlerinden Ömer Alper Çiçek  bilgi vererek geleneklerimizin yaşatılması sağlandı. İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız ve protokol üyelerinin de büyük bir katılımın olduğu etkinliklerde, büyüklerde çocuklar kadar zevkle uçak yaptılar ve uçurdular

Cumhuriyet İlkokulu Folklor Ekibi,Ankara Seğmenler Klubü ekibi bir gösteri yaptı. Yöresel lezzetler ve ikramlar yapılarak bayram havasında bir şenlik yapıldı.

Etkinliğe,İlçe Kaymakamız Mehmet Yıldız, Belediye Başkanımız Muhittin Güney,Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Acar Kaymakam Refiki Mehmet Sert,Meclis Üyeleri Durali Uygun,Kemal Öztürk,Adem Emin Atakul ve Songül Ergelen, Cumhuriyet İlk Okulu Müdürü Ertuğrul İpek,öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Son Güncelleme: 15.05.2018 23:18
Anahtar Kelimeler:
Kızılcahamam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26