banner94

NOKTA GRUP TELEFON BAYİİ KAHRAMANKAZAN'A AÇILDI

Kahramankazan’da Nokta Grup Telefon Bayii açıldı.

NOKTA GRUP TELEFON BAYİİ KAHRAMANKAZAN'A AÇILDI

Kahramankazan’da Nokta Grup Telefon Bayii açıldı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
22 Eylül 2018 Cumartesi 18:09
2779 Okunma

Kahramankazan’da Nokta Grup Telefon Bayii açıldı.

Kızılcahamam esnaflarından Aktif İletişim işletmecilerinden İsmail Akyol ve Ali Mert Aydoğan’ın Kahramankazan’a kurmuş oldukları telefon bayii açılışı yapıldı.

Açılışa MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, MHP Kızılcahamam İlçe Başkanı Muzaffer Gökmen, MHP Ankara İl Başkan Yardımcısı Adem Yıldız, Kızılcahamam Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Kızılcahamam Belediye Meclis Üyesi Murat Can, Kızılcahamam Esnaf Odası Başkanı Mustafa Keleş, Kahramankazan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Mehmet Gökdemir, Kahramankazan Esnaf Odası Başkanı Ali Günhız ve davetliler katıldı.

Kahramankazan’da açılışı yapılan Nokta Grup Telefon Bayii’nin açılışından Kızılcahamam Merkez aşağı Camii müezzini Mehmet Metin tarafından dua edilerek, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, MHP Kızılcahamam İlçe Başkanı Muzaffer Gökmen, MHP Ankara İl Başkan Yardımcısı Adem Yıldız, Kızılcahamam Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan tarafından kurdele kesimi yapıldı.

www.soguksuhaber.com olarak Kızılcahamam esnaflarından Aktif İletişim işletmecilerinden İsmail Akyol ve Ali Mert Aydoğan’ın açmış oldukları telefon bayiinin hayılı olmasını diliyoruz.

Son Güncelleme: 23.09.2018 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26