banner94

MUTLU RESTORAT`DA GÖRKEMLİ SÜNNET DÜĞÜNÜ

Kızılcahamam'da düğün sezonu hızla devam ediyor.

MUTLU RESTORAT`DA GÖRKEMLİ SÜNNET DÜĞÜNÜ

Kızılcahamam'da düğün sezonu hızla devam ediyor.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
22 Eylül 2013 Pazar 00:24
3118 Okunma
MUTLU RESTORAT`DA GÖRKEMLİ SÜNNET DÜĞÜNÜ

Kızılcahamam'da düğün sezonu hızla devam ediyor.

Genç çiftler dünya evine girerken minik erkek çocuklarımız ise Erkekliğe ilk adımını atarken mutluluklarını paylaşıyorlar.

Kızılcahamam Akasya Termal Tesisleri Mutlu Restoran düğün, nişan ve sünnet gibi organizelere ev sahipliği yapıyor. Her hafta değişik organizasyonlara imza atan Mutlu Restoran'da bu hafta Kızılcahamam Belediyesi Zabıta personellerinden Ömer Civan'ın çocukları Mustafa ve Berk Civan görkemli bir Sünnet düğünü organizasyonuyla Erkekliğe atılan ilk adımlarını sevenleriyle paylaştılar.

Mutlu Restoran'da yapılan görkemli Sünnet Düğünü organizesinde Salon süslemeleriyle, Animasyon ekibinin çocuklara yönelik hazırladıkları şovlar ve sürpriz hediyeler, Kızılcahamam Belediyesi Yabanabad Seğmen gösterisi, Bu anı ölümsüzleştiren Gökkuşağı ajans'ın Kamera ve fotoğraf çekimleriyle dillere destan bir Sünnet düğünü gerçekleştirildi.  

Bu tür organizasyonlarınızda Akasya Termal Tesisleri Mutlu Restorant sizlere kapılarını açıyor.












































Son Güncelleme: 25.09.2013 22:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
filiz- ömer civan 2013-09-25 12:22:45

bize bu çok özel ve mutlu günümüzde ev sahiplği yapan bir hafta boyunca nazımızı çekip kahrımıza katlanan mutlu restorant sahibi mutlu abi ve çalışanlarına yemekleri hazırlayan ustalarımıza bu anı güzel çekimleriyke ölümszleştiren uğur beye,bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan uzaktan yakından gelen tüm dostlarımıza,çok değerli aile büyüklerimize (ki onların emekleri çok fazla)ve bu mutlu günü bize yaşatan canımız oğullarımız mustafa ve berke sonsuz teşekkürleeeerrr...
hepiniz iyi ki varsiniz!!!

banner89

banner83

banner26