banner94

MUSTAFA ÖZBEKLİ'DEN TEŞEKKÜR MESAJI

Kızılcahamam Ak Parti’den Aday Adayı olan Mustafa Özbekli Ak Parti teşkilatının ve Kızılcahamamlıların Aday Adaylığı sürecinde göstermiş oldukları ilgi ve alaka için sitemiz aracılığı ile teşekkür mesajı yayınladı.

MUSTAFA ÖZBEKLİ'DEN TEŞEKKÜR MESAJI

Kızılcahamam Ak Parti’den Aday Adayı olan Mustafa Özbekli Ak Parti teşkilatının ve Kızılcahamamlıların Aday Adaylığı sürecinde göstermiş oldukları ilgi ve alaka için sitemiz aracılığı ile teşekkür mesajı yayınladı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
14 Şubat 2014 Cuma 21:10
1776 Okunma
MUSTAFA ÖZBEKLİ'DEN TEŞEKKÜR MESAJI

Kızılcahamam Ak Parti’den Aday Adayı olan Mustafa Özbekli  Ak Parti teşkilatının ve Kızılcahamamlıların Aday Adaylığı sürecinde göstermiş oldukları ilgi ve alaka için sitemiz aracılığı ile teşekkür mesajı yayınladı.

Mustafa Özbekli sitemize yaptığı önemli açıklamada;  “Aday Adaylığım Sürecinde Hemşerilerimiz, Kızılcahamam Esnafı ve bazı kurumlar ile yakından tanışma fırsatı buldum.

Kızılcahamamlı Hemşerilerime, Esnafına, Kurum çalışanlarına ve Kızılcahamam da yasayanlara Seçim çalışmalarım süresinde desteklerinden dolayı  çok teşekkür ediyorum.

Kimse benim için bir göründü bir kayboldu diye düşünmesin, ben Kızılcahamam ‘a çok sık geliyorum orada olmadığım zamanlar da gözüm, kulağım ve kalbim orada oluyor, inşallah bu seçimler Kızılcahamam için hayırlı olur ve kazanan Kızılcahamam olur.

 Amaç  Hizmet ise Parti Ayrıntıdır. Ama bu seçimler genel seçimlerin de kaderini belirleyeceğinden parti önemlidir. Bu yüzden insanlar oy kullanırken çok iyi düşünmeleri gerekiyor. Genel Seçimlerde Türkiye’nin yol haritası da belirlenecek. Allah birliğimizi, dirliğimizi, huzurumuzu bozmak isteyenlere fırsat vermesin.

Türkiye de istikrarı ve büyümeyi frenlemek isteyenlere fırsat vermesin. Yakında, çıkmış olduğumuz yol arkadaşlarımıza destek olmak için aranızda olacağım” dedi.

 


Son Güncelleme: 16.02.2014 11:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömer Keleş 2014-02-14 21:42:11

hemşerim bizde teşekkür ederizde,seni ve ismini yeni duyuyoruz sen nerelerden geldin hayirdir.biz hep kizilcahamamdayiz ?????

Avatar
Feridun ünsal 2014-02-14 22:35:48

çok haklısın.selam ve sevgilerimle...

Avatar
vatandaş 2014-02-15 12:35:07

bence kendisi muhittin güney'in yardımcısı ya da encümen üyesi olması lazım.

Avatar
Veysel BAYRAM 2014-02-17 01:16:37

Amin ve tamamlama.., Bugünkü siyasi ortamda Ülkemizde AK PARTİDEN BAŞKA TEK BAŞINA İKTİDAR olacak parti yoktur. ÜLKEMİZDE RTE kadar diklenmeden dik duran VATAN MİLLET DEVLET DEMOKRASİ için siyaset yapan, -. Kısaca TBMM Okullara Kamu Kurumlarına orduevlerine Başı Örtülü (MÜSLÜMAN) Anamızı Bacımızı eşimizi kabul eden parti ve liderde yoktur. BU GERÇEK ve GERREKÇELERDEN hareketle; ülkemizi maksatlı zayıf azınlık koalisyon üçlü koalisyon ararejim asker sivil darbe hükümetlerine ve onların maksatlı yönetimlerine düşürerek ülkemizi perişan etmemek için haydi Türkiye’m haydi Kızılcahamam’ım genelde de yerelde de oy'lar ak partimize dilek ve temennisi ile.

banner89

banner83

banner26