banner94

MUHİTTİN ÇETİN KİMDİR?

Milliyetçi Hareket Partisinden Kızılcahamam Belediye Başkanlığına aday adayı olan Muhittin Çetin başvuruda bulundu.

MUHİTTİN ÇETİN KİMDİR?

Milliyetçi Hareket Partisinden Kızılcahamam Belediye Başkanlığına aday adayı olan Muhittin Çetin başvuruda bulundu.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
09 Aralık 2018 Pazar 16:36
5854 Okunma

Milliyetçi Hareket Partisinden Kızılcahamam Belediye Başkanlığına aday adayı olan Muhittin Çetin başvuruda bulundu.

2019 yerel seçimlerinde Kızılcahamam Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıklayan Muhittin Çetin bugün kalabalık bir grup ile Kızılcahamam’a konvoy eşliğinde gelerek adaylık MHP Kızılcahamam ilçe Başkanı Muzaffer Gökmen’e aday adaylığı müracaatını yaptı.

MHP Kızılcahamam İlçe binası önünde yapılan Aday Adaylığı müracaatında MHP Kızılcahamam İlçe Başkanı Muzaffer Gökmen, MHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Öztürk, Ülkü Ocakları Başkanı Ümit Ayhan, MHP İlçe yönetimi, MHP Belediye Meclis Üyesi Murat Can, Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları ve partililer katıldı.

Aday Adaylığı Müracaatından bulunan Ankara Hastanesi eski Müdürü ve Kızılcahamam Çıtak Türkmen Kültür Derneği kurucu üyesi Muhittin Çetin, Kızılcahamam Belediye Başkanlığına aday adaylığı müracaatımı ilçe başkanlığımıza yapmış bulunmaktayım şimdiye kadarki çalışma sürecimde Kızılcahamam ‘a hizmet etmek için elimden geleni yaptım bundan sonraki süreçte de hizmet etmek için çalışacağımın sözünü veriyorum diyerek katılımcılara teşekkür etti.

Muhittin Çetin Kimdir?

1960 Kızılcahamam Kavaközü Köyünde doğdu. İlkokulunu köyünde ortaokulu Ankara Kuşcağız da okudu. Konya İvriz yatılı öğretmen okulundan 1978 de mezun oldu.

Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesin de okudu. Anadolu Üniversitesi iktisat fakültesinden mezun oldu.

1985’te sağlık bakanlığında memuriyete başladı. Sanatoryum Hastanesinde Müdürü Yardımcısı olarak çalıştı. 1995’te Ankara Hastanesi ‘ne geçti. 1999’da Hastane Müdürü olarak tekrar Sanatoryum Hastanesine döndü. Daha sonra Ankara Hastanesine müdürü olarak atandı.  2012 yılına kadar aynı hastanede müdürlük yaptı. Sağlık bakanlığında araştırmacı olarak çalışırken istifa ederek MHP Kızılcahamam Belediye Başkanlığına aday adayı oldu.

Evli 3 çocuk babası olan Muhittin Çetin, okul ve gençlik yıllarında Ülkü Ocaklarında ve okul yönetimlerinde görev yaptı.

Kızılcahamam konulu gazeteyi çıkaran ekipteydi. Kızılcahamam Çıtak Türkmen Kültür Derneği kurucu üyesi ve Kızılcahamam Sivil Toplum Kuruluşları’nın aktif üyesi olarak çalıştı.

Son Güncelleme: 09.12.2018 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26