banner94

MİLLİ PARKTA FACİA TEET GEÇTİ

Kızılcahamam Soğuksu milli parkında trafik kazası.

MİLLİ PARKTA FACİA TEET GEÇTİ

Kızılcahamam Soğuksu milli parkında trafik kazası.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
30 Temmuz 2014 Çarşamba 01:41
2506 Okunma
MİLLİ PARKTA FACİA TEET GEÇTİ

Kızılcahamam Soğuksu milli parkında trafik kazası.

Edinilen bilgiye göre Bayramın ikinci günü Kızılcahamam soğuksu milli parkından inen 34 TY 5047 plakalı nakliye kamyonu freninin boşalması sonucu 3 araca çarparak durabildi.

İki kaza geçiren kamyon ilk önce freninin boşalmasıyla birlikte Soğuksu milli parkında bulunan Patalya Otel üzerinde şarampole düşerek çam ağacına çarptı, oradan zorlukla kurtulan ve freninin boşalmasına aldırmadan yokuş aşağı inmeye devam eden yük kamyonu Patalya Oteli geçer geçmez,  34 AF 334, 06 PS 456 ve plakası belirlenemeyen bir araca daha çarparak durabildi.  Adeta milli park içinde faciaya sebep olan ve bayram dolayısıyla milli parkta piknikçilerin olması nedeniyle bu kadar ucuz atlatılan kazaya vatandaşlar şükrettiklerini dile getirdiler.

Kaza sonrasında olay yerine gelen polis ve jandarma ekipleri kazayla ilgili raporları tutarak araştırma başlattı, Araçlarda maddi hasatlar meydana gelerek kazada can kaybı yaşanmadı.

















Son Güncelleme: 30.07.2014 01:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mevlüt yılmaz 2014-08-01 09:37:31

geçmiş olsun dileklerimi sunarken bir soru sormak isterim o nakliye kamyonetinin milli park içersinde ne işi var genelde bu tür yerlere girmemesi gereken bir araç

banner89

banner83

banner26