banner94

MHP KIZILCAHAMAM İLÇE KONGRESİ YAPILDI.

Kızılcahamam MHP İlçe Başkanı Uğur Tekin'in Ani ölümünden sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından atanan Muzaffer Gökmen bu gün yapılan İlçe Kongresi ile MHP Kızılcahamam İlçe Başkanı oldu.

MHP KIZILCAHAMAM İLÇE KONGRESİ YAPILDI.

Kızılcahamam MHP İlçe Başkanı Uğur Tekin'in Ani ölümünden sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından atanan Muzaffer Gökmen bu gün yapılan İlçe Kongresi ile MHP Kızılcahamam İlçe Başkanı oldu.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
20 Ağustos 2017 Pazar 16:01
1685 Okunma

Milliyetçi Hareket Patisi İlçe Teşkilatı yapılan ilçe kongresi ile İlçe başkanını seçti.

Kızılcahamam MHP İlçe Başkanı Uğur Tekin'in ani ölümünden sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından atanan Muzaffer Gökmen bu gün yapılan İlçe Kongresi ile MHP Kızılcahamam İlçe Başkanı oldu.

Kızılcahamam Belediyesi Nikah ve Toplantı Salonunda yapılan ilçe kongresine MHP Divan kurulu üyesi Mustafa Hidayet Vahapoğlu, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, CHP İlçe Başkanı Yüksel Altun, Ak Parti İlçe Başkanı Sefa Yıldırım, STK Başkanları, Çeşitli İlçelerden gelen MHP İlçe Başkanları, MHP Kızılcahamam Belediye Meclis Üyeleri, Eski Belediye Meclis üyeleri, partililer ve davetliler katıldı.

Kongre gündeminde yer alan siyasi konuşmalar bölümünde Konuşan İlçe Başkan Adayı Muzaffer Gökmen Ani Ölümüyle teşkilatımıza derin bir üzüntü yaşatan İlçe başkanı Uğur Tekin için duygu  yüklü kelimeler kullanarak rahmetle anıyoruz dedi. Gökmen İlçe Başkanlığı görevinde kardeşlik çerçevesi ve parti ahlakı içerisinde başarılı bir görev yürüteceğini iade etti.

Divan Başkanlığını yürüten, MHP Divan kurulu üyesi Mustafa Hidayet Vahapoğlu ise yaptığı konuşmada genel siyasetten ve ülkede yaşanan terör olaylarını eleştirdi.

Kongrede siyasi konuşmaların ardından seçimlere geçilerek tek liste ile kongreye giren İlçe Başkan adayı Muzaffer Gökmen MHP Kızılcahamam İlçe Başkanı oldu.

MHP Kızılcahamam İlçe Başkanı ve Yönetimi şu şekilde seçildi.

Başkan Muzaffer Gökmen

Yönetim Kurulu Üyeleri

1-      Cengiz Sarı

2-      İbrahim Geçer

3-      Servet Dilek

4-      Birol Sezen

5-      İsmail Akyol

6-      Mehmet Ali Işık

7-      Yaşar Bilaloğlu

8-      İlyas Göker

9-      Mustafa Kaygı

10-  Şevket Savcı

11-  Zeki Kışlakcı

12-  Oktay Türköz

13-  Aylin Öztürk

14-   Abdullah Gzvga

15-  Hasan Ünal

16-  Şahin Demirhan

17-  Atilla Yılmaz

18-  Selim Durdu

19-  Yılmaz Çakır

20-  Umut Üstün

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler

1-      Ali Arslan

2-      Emrah Baki

3-      İbrahim Bal

4-      Yasin Arslan

5-      Aykut Burak Can

6-      Şazi Arslan

İl Delegeleri

1-      Muzaffer Gökmen

2-      Murat Can

3-      Cengiz Sarı

4-      Servet Dilek

İl Delegeleri Yedek

1-      Ümut Üstün

2-      Şahin Demirhan



Son Güncelleme: 20.08.2017 21:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26