banner94

MHP İSTİŞARE TOPLANTISINDA BİRARAYA GELDİ

Kızılcahamam Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlığı tarafından İstişare toplantısı düzenlendi.

MHP İSTİŞARE TOPLANTISINDA BİRARAYA GELDİ

Kızılcahamam Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlığı tarafından İstişare toplantısı düzenlendi.

04 Ocak 2013 Cuma 11:00
1985 Okunma
MHP İSTİŞARE TOPLANTISINDA BİRARAYA GELDİ

Kızılcahamam Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlığı tarafından İstişare toplantısı düzenlendi.

Kızılcahamam Belediyesi Pansiyon Evleri Restorantında düzenlenen yemekli İstişare toplantısına MHP Ankara 2. Bölge Milletvekili Mustafa Erdem Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Yüce, MHP İlçe Başkanı Uğur Tekin, eski ve mevcut Belediye Meclis Üyeleri, MHP Eski ve mevcut Yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İlçe Başkanı Uğur Tekin Biz Seçime Hazırız Dedi.

Açılış konuşmasını yapan MHP İlçe Başkanı Uğur Tekin önümüzdeki yıl yapılacak olan 2014 mahalli idareler seçimine hazır olduklarını belirterek şöyle devam etti. Tekin “Toplumumuzun memnun olmadığı büyükşehir yasası çıktı, bu yasayla birlikte bazı mahalli idarelerimiz kaldırılıyor. Yine bununla birlikte ilk yapılacak seçimlerde köyler belediyelere oy kullanacak bu durumla rakip siyasi parti, MHP'nin oy alamayacağı gibi söylentiler çıkarmaktadır. Bizler birlik beraberlik olup bu durumun tam tersini yaşatacağız. Biz yönetimimizle birlikte bu köylerin tamamının hazırlığını yaptık biz seçimlere hazırız diyor İstişare toplantılarımızın hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan Niyaz ediyorum” dedi.

İstişare Toplantısına Katılan Belediye Başkanı Coşkun Ünal Sözlerine 2013 yılının seçim yılı olduğunu söyleyerek, Yılın ilk meclis toplantısında yaşananlarla başladı.

Ak Parti Seçim Moduna girdi

AKP'nin seçim moduna girdiğini belirten Başkan Coşkun Ünal;" Bugün  41. Meclis toplantısını yaptık, AKP'li meclis Üyelerimiz ile bir uyum içinde toplantılarımızı sürdürürken, bu gün Kızılcahamam'ın yıllardır beklediği Doğalgaz ile ilgili meclise gündem dışı madde olarak getirdiğimiz maddeye red oyu kullandılar. Bunun yanında yine tahsisleri yapılmak üzere gündem dışı olarak meclise getirdiğimiz Üniversite alanları hakkındaki maddelere de red oyu verdiler. Bu durum AKP'nin seçim moduna girmiş olduğunun ve talimatlarla hareket ettiklerinin bir göstergesidir.  Diğer yandan Kızılcahamam Devlet Hastanesi için aynı yere yeni bir hastane yapılacağını, plan ve projesinin ödeneği ile hazır olduğu söylenmişti. Bizle bu projenin aceleye getirilmemesini ve eski sağlık ocağının yerine yapılan sağlık ocağı binasının da aceleye getirilerek yapıldığını dile getirdiğimizde bizlerin bu tür çalışmalara engel olduğumuz zannedilmemesi için Belediyemize ait bir arsanın hastane inşaatı için tahsis edebileceğimizi belirttik. Fakat Belediye engel odu denilmesin diye bu projeye imza attık" dedi.  

İstikbal Değil İkbal Peşindeler

Başkan Coşkun Ünal konuşmasına şöyle devam etti; "Çeşitli kurumlardan aldığımız Hibe paralar geri gönderildi, Kredilerimiz onaylatılmadı, İlçemize yapılacak olan Halı saha engellenerek Çeltikçi Beldesine yapıldı, Spor Salonu ve İlçe Stadının kullanım hakkını belediyemize geçirmek istedik bütün pörsüdükleri tamamladık ama her ne hikmetse devir işlemleri için görüşmeler reddedildi, İller Bankasından aldığımız kredilerin bedelleri düşürüldü"  Bizler Kızılcahamam için çalışır onlar istikbal değil ikbal peşinde olduklarını gördük, Büyükşehir yasasıyla ilgili ise ben hep şunu söyledim Kızılcahamam Özgürlüğünü kaybetmiştir. Eyalet sistemine geçişin başlangıcıdır, nelerle karşılaşacağımızı ilerleyen süreçte göreceğiz ” diyen Belediye Başkanı Coşkun Ünal sözlerine Belediye Çalışmaları hakkında bilgi vererek tamamladı.   

4+4+4 yasasıda önemli noktayı biz koyduk.

Toplantıda son konuşmacı olan MHP Milletvekili Mustafa Erdem siyasetin güç işi, Siyasetin ekip işi, Siyasetin destek işi olduğunu söyleyerek şöyle devam etti. Yerel Seçimlerin İlk Olarak İlçemize daha sonra Ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum dedi.  Yeni 4+4+4 eğitim yasasıyla ilgili AKP İmam Hatip okullarında Kuran’ı Kerim dersi ve Peygamber Efendimiz (s.a.v.) hayatı ve ilmihalini kanuna koymadığını ve MHP’nin önerisi AKP’nin desteğiyle kabul edildiğini de söyleyen Mustafa Erdem Baş örtüsü konusunda üniversitelerde hala baş örtüsü yasağının olduğunu belirterek,  bize gelen önergelerde bağlama şekilleri soruldu biz baylama şekillerini bir tarafa bırakın, bir müslüman başını nasıl bağlaması gerekiyorsa öyle bağlasın dedik. biz bu konu hakkında direk önerimiz baş örtüsü sorunu ortatan kalksın dedik AKP reddetti diyen Erdem  konuşmasını Türkiye siyasetinden ve iktidar partisinin siyasetinden bahsederek tamamladı.


































Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ABBAS 2013-01-04 15:11:16

FOTOĞRAFA VE HABERİN İÇERİN İÇERİĞİNE BAKTIMDA MAZERET VE ÜMİTSİZLİK KOKUYORUZ HEYECANINI KAYBETMİŞ ÜMİTSİZ Bİ KADRO ZANNEDERSEM ABBAS YOLCU...

Avatar
ahmet 2013-01-05 04:39:39

değerli hocam rıza arslan çok karizma çıkmışsınız.

Avatar
üzgünüm 2013-01-05 18:43:05

bir mhp li olarak belirtmeliyimki mevcut yönetimle değil belediye kadirbeyde muhtarlık bile kazanılmaz ilçenin sevilmeyen ve antipatik adamları bizim yönetimde bir kaç sevilen sima var onlarda yetersiz gelir yinede allahdan ümit kesilmez inş mhp tekrar kazanır tşk.

Avatar
emin 2013-01-05 19:28:51

sadettin reisin yanında oturan arkadaş kim bilen varsa söyler mi

Avatar
Kızılcahamamlı 2013-01-06 21:04:27

Devlet hastanesini l967 yılında Akdoğan köyünden Rahmetli Ahmet ÖZTEKİN yapmış ve SağlıkBakanlığına vermiş,45.yıldır hizmet veren hastanemizi yıkmaya veya başka bir yere yapmaya ne gerek var,yapılacaksa yerine rahmetlinin adına yenisi yapılır ve adı duvara yazılır,vay şuraya yapılsa vay buraya yapılsa gibi boş lafları bırakın ,yeterki doktorlarımız yeterli olsun hastane yeri ilçenin en güzel yeri birilerini neden rahatsız ediyor bakın idarecileride değişti bundan sonra daha güzel olacak inşallah.ek binada yapılsa sorunu çözer herkeste adam gibiaracını park etse park sorunuda olmaz,bundan daha güzel bir yeride bulamazsınız gelin bunları siyasimalzeme yapmayın,

banner89

banner83

banner26