banner94

METEOROLEJİ UYARDI

Meteoroloji'den son dakika hava durumu ve yağış açıklaması geldi! İstanbul Ankara ve il il bugün hava nasıl olacak?

METEOROLEJİ UYARDI

Meteoroloji'den son dakika hava durumu ve yağış açıklaması geldi! İstanbul Ankara ve il il bugün hava nasıl olacak?

uğur demirbaş
uğur demirbaş
21 Kasım 2018 Çarşamba 17:00
756 Okunma
METEOROLEJİ UYARDI

Meteoroloji'den son dakika hava durumu ve yağış açıklaması geldi! İstanbul Ankara ve il il bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji'den son dakika hava durumu açıklamalarının ardı arkası kesilmiyor. Son dönemde özellikle İstanbul'da ani bastıran yağışlar vatandaşların hazırlıksız yakalanmasına neden oluyor. Bu sebepten dolayı bireyler evden çıkmadan önce 'Bugün hava nasıl olacak' sorusuna yanıt arıyorlar. Meteoroloji'den ise bu konuyla ilgili uyarılar gelmeye devam ediyor. Yeni açıklanan raporlar doğrultusunda yurdun büyük bir kesiminde sağanak yağış bekleniyor. Özellikle iş çıkışı saatlerine de dikkat çekildi. İşte İstanbul Ankara ve il il hava durumu raporu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika hava durumu ve yağış uyarıları gelmeye devam ediyor. Çok sayıda vatandaş hemen hergün evden veya işten çıkmadan önce araştırmalar yapıyorlar. Son dönemde sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve ani bastıran yağışlar çok sayıda kişinin hazırlıksız yakalanmasına neden oluyor. Konuyla ilgili gelen uyarıların ise ardı arkası kesilmiyor. Peki bugün hava durumu nasıl olacak? İşte İstanbul Ankara başta olmak üzere il il hava durumu raporları ve yağış tahminleri...

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Geçtiğimiz hafta yurdun belli kısımlarında kar yağışı etkili olurken, yağışlar ise hemen her yerde görülmüştü. Özellikle İstanbul'da yaşayan vatandaşlar ani sağanak yağışlara yakalanmışlardı. Bugün Sabah.com.tr ekibi olarak sizler için Meteoroloji'den gelen İstanbul ve Ankara başlta olmak üzere il il hava durumu raporlarını hazırladık.

Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemiz genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genel olarak yağmur ve sağanak, güney ve batı kıyı kesimlerde yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması beklenen yağışların; Edirne ve Kırklareli çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın Marmara Denizi'nde rüzgarın fırtına şeklinde esmesinin tahmin edildiği uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle:


Marmara'da rüzgarın yarın öğle saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde esmesi tahmin ediliyor. Fırtınanın aynı gün akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu 15

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu 17, İstanbul'da öğle saatlerinden sonra aralıklı şekillerde sağanak yağış bekleniyor.

İzmir: Parçalı yer yer çok bulutlu 21

Adana: Parçalı ve az bulutlu 23

Bursa: Parçalı ve çok bulutlu 21

Antalya: Parçalı yer yer çok bulutlu 21

Samsun: Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 17

Trabzon: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra aralıklı yağmurlu 17

Erzurum: Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve puslu 14

Diyarbakır: Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli ve puslu 17

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26