banner94

MEHMETCİĞE BAYRAKLI DESTEK

Kızılcahamam kahraman Mehmetçiklerimize destek vermeye devam ediyor.

MEHMETCİĞE BAYRAKLI DESTEK

Kızılcahamam kahraman Mehmetçiklerimize destek vermeye devam ediyor.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
16 Ekim 2019 Çarşamba 22:49
454 Okunma
MEHMETCİĞE BAYRAKLI DESTEK

Kızılcahamam kahraman Mehmetçiklerimize destek vermeye devam ediyor.

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin sürdürdüğü ’Barış Pınarı’ harekatında görev yapmakta olan Mehmetçiklerimize ülkemizin dört bir yanından destekler devam ediyor.

Kızılcahamam da, düzenlenen etkinlik ve kampanyalarla kahraman Mehmetçiklerimize desteğini gösterirken, ülkemizin içinden geçtiği bu süreçte birlik ve beraberliğimize vurgu yapıyor.

Kızılcahamam Belediye Başkanlığı tarafından, İlçe esnafları ve vatandaşlar cadde ve sokakları ay yıldızlı bayrağımızla süsledi.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar ‘Milletimizin manevi değerlerini oluşturan bütünün en önemli parçalarından biri olan ay yıldızlı bayrağımız, bağımsızlığımızı temsil ederken, şehitlerimizin kanından aldığı rengi ile aziz milletimizin varoluş nedenini ve dünyanın farklı coğrafyalarından vatanımıza yönünü dönen mazlumlarında kurtuluş için umudunu temsil eder. Tarihi boyunca mazlum milletlerin yanında yer alan kahraman milletimiz, içerden ve dışarıdan kendisine yöneltilen her türlü tehdidi bertaraf edecek, her türlü ihanetin bedelini ödetecek irade ve inanca her zaman sahip olmuş ve olacaktır. Bu millete ihanet edenler, çeşitli çıkar hesapları peşinde koşanlar şunu bilmelidir ki, Al bayrağımızın asılı olduğu her yerde bu vatan için can vermeye hazır Mehmetler, Seyitler ve Nene Hatunlar bulunmaktadır. Tüm hemşehrilerimizi ilçemizi bayraklarımızla süslemeye davet ediyorum ve görevi başında olan tüm güvenlik güçlerimize görevlerinde başarılar diliyorum’ dedi.

Son Güncelleme: 16.10.2019 22:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26