banner94

MAHALLELERİMİZİN SORUNLARI YERİNDE ÇÖZÜLECEK

Kızılcahamam Salın Mahallesi'nde vatandaşla buluşması düzenlendi.

MAHALLELERİMİZİN SORUNLARI YERİNDE ÇÖZÜLECEK

Kızılcahamam Salın Mahallesi'nde vatandaşla buluşması düzenlendi.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
29 Kasım 2016 Salı 18:07
1042 Okunma
MAHALLELERİMİZİN SORUNLARI YERİNDE ÇÖZÜLECEK

Kızılcahamam Salın Mahallesi'nde vatandaşla buluşması düzenlendi.

İlçemiz mahallelerinde doğrudan vatandaşlarımızın istek, şikayet ve önerilerini dile getirilebilmeleri amacıyla İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız’ın Başkanlığında düzenlenen toplantıya Belediye Başkanımız Muhittin Güney, İlçe Emniyet Müdürü Ali Yeşildal, Jandarma Komutanı Kadir Bilgi, İlçe Tarım Müdürü Ali Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş, İlçe Müftüsü Sinan Kazancı, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakıf Müdürü Bülent Işık, Orman İşletme Müdürü Mehmet Üstünyer, Aski Sorumlusu ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Kızılcahamam Bölge Şefi Hasan Demir katılarak sorunları dinlemek üzere hazır bulundular.

Kızılcahamam Salın Mahallesi Köy Konağında yapılan toplantıya istek, şikayet ve önerilerini bildirmek üzere katılan Salın, Belpınar, Yağcı Hüseyin, Yukarı Kise, Yukarı Çanlı, Beşkonak, Hıdırlar, İğceler, Kavaközü, Güvem, ve Kasımlar mahallelerinin muhtarları ve vatandaşları mahalle sorunlarını ve kişisel sorunlarını dile getirdiler.

Grup mahallelerin ortak sorunu olan Kanalizasyon ve Altyapı hizmetleri hakkında bilgilendirme yapan Belediye Başkanı Muhittin Güney, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemize yapılacak olan arıtma tesisi için ihalesinin tamamlandığını belirtti. Bu kapsamda başlayan ıslah çalışmasının ardından ilçemiz içerisinden geçen Kirmir vadisinin temizlenerek bir daha buraya pis su karışmayacak dedi. Başkanımız , bundan sonraki çalışmalarımızda mahallelerimizin Altyapısı ve kanalizasyon çalışmalarını ASKİ ile birlikte çözeceğiz dedi. Başkanımız Mahallelerin bir çok sorununa elimizden geldiği kadar cevap vermeye çalışıldığını dile getirerek gerekli birimler ile irtibat halinde olunduğunu sorunların en az seviyeye indirilmesi yönünde çalışıyoruz dedi.

Vatandaşlarımızın istek, öneri ve şikayetlerini tek tek dinleyen Birim yetkilileri vatandaşlarımızı bilgilendirerek bir an önce çözüme kavuşması için çalışmalarını başlattılar. Vatandaş Buluşmalarının ilkinin Güvem bölgesinden başlatıldığını dile getiren İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, bundan sonra her ay başka bir grup mahallelerinin olduğu ortak bir bölge seçerek orada da vatandaşlarımız ile buluşma toplantıları düzenleyerek sorunları yerinde çözmüş olacağız dedi.


Son Güncelleme: 29.11.2016 18:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26