banner94

KÜTÜPHANE DEN ANLAMLI KUTLAMA

KÜTÜPHANE DEN ANLAMLI KUTLAMA

uğur demirbaş
uğur demirbaş
08 Mart 2019 Cuma 16:54
559 Okunma
KÜTÜPHANE DEN ANLAMLI KUTLAMA

KÜTÜPHANEDEN ANLAMLI KUTLAMA

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE,KAYMAKAM MEHMET YILDIZ’DAN KÜTÜPHANE GÖNÜLLÜSÜ KADINLARA PLAKET

             İlçe Halk Kütüphanesi bünyesinde oluşturulan Kütüphane Gönüllüsü Kadınlar Grubunun ilçemiz anasınıfı ve kreşlerinde 2018-2019 eğitim öğretim yılında başlatmış olduğu “Masalcı Annelerden Masal Okuma Saati” etkinliğinde göstermiş oldukları gayretlerdendolayı, bu etkinlikte yer alan  kadınlara Kaymakam Mehmet YILDIZ ve Belediye Başkanı Muhittin GÜNEY tarafından plaket takdim edildi.

              Kaymakam Yıldız,  “böyle anlamlı bir günde siz değerli kadınlarla bir araya gelmekten ve bu plaketi size takdim etmekten onur duydum diyerek kütüphanede böyle bir grubun oluşmasına vesile olan kütüphaneci Rukiye CANTÜRK ve Kütüphane Müdürü Tahir EKMEN’e teşekkür etti.

              Kütüphane Gönüllüsü Kadınlar misafirperverliğinden dolayı Kaymakam Yıldız’a teşekkür ederek çalışma hayatlarında başarılar dilediler.

                      

Anahtar Kelimeler:
KızılcahamamKütüphane
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26