banner94

KURBAN BAYRAMI BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI

Kurban bayramının ikinci gününde resmi bayramlaşma töreni yapıldı.

KURBAN BAYRAMI BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI

Kurban bayramının ikinci gününde resmi bayramlaşma töreni yapıldı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
13 Eylül 2016 Salı 15:35
964 Okunma
KURBAN BAYRAMI BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI

Kurban bayramının ikinci gününde resmi bayramlaşma töreni yapıldı.

Kurban bayramının İkinci gününde bayramlaşma töreni vardı. Törene, Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Kızılcahamam Belediye Başkanımız Muhittin Güney, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Belediye Meclis Üyeleri, Jandarma Komutanı Kadir Bilgi, Askerlik Şubesi Başkanı Sefa Burak Gürleyen, Emniyet Müdürü, Eski Belediye başkanlarından Coşkun Ünal, Esen Ali Sezen, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Yöneticileri, sivil toplum örgütleri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Kızılcahamam Belediyesi Yabanabad Sultan Fatih düğün salonunda saat 11.00 de başlayan bayramlaşma töreninde konuşan Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney; Tüm İlçe Halkının ve törene katılan herkesin bayramını kutlayarak Ülkemizde yaşanan 15 Temmuz Fetö darbe girişiminde ilçemiz bürokrasisinin ve ilçe halkımızın göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür etti. Demokrasi mücadelesinde şehit olan vatandaşlarımıza ve polislerimize Allahtan rahmet Gazilerimize acil şifalar diledi. Başkanımız Muhittin Güney, katılımcılara iyi bayramlar dileyerek konuşmasına son verdi.

İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, yaptığı selamlama konuşmasında katılımcıların bayramını kutlayarak, katılımın yoğun olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kızılcahamam Belediyesi Yabanabad Sultan Fatih düğün salonunda başlayan bayramlaşma töreni daha sonra Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Huzur evi ziyaretlerinden sonra, İlçemizden 2012 yılında İstanbul Gaziosmanpaşa'da uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Zekeriya Yurdakul'un ailesi ve 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Mehmet Gülşen, Lütfi Gülşen ve Hakan Gülşen’in aileleri ziyaret edildi.

Mahkemeağacin mahallesinde ziyaret edilen Gülşen ailesinin ardından Demokrasi Şehitlerimizin yeni yapılan mezarları Belediye Başkanımız Muhittin Güney tarafından ziyaret edilerek dua etti.

 

Son Güncelleme: 13.09.2016 15:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
huseyin.turkoz 2016-09-20 15:50:01

Şehitlerimizin.kanıtı.bir.mekanları.cennet.olsun

banner89

banner83

banner26