banner94

KIZILCAHAMAMLI KAYMAKAM'A ZİYARET

Yabanabat Kızılcahamam ve Köyleri Kültür Yardımlaşma Dayanışma Derneği Genel Merkezi Kızılcahamamlı olan, Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman BİLGİN'i makamında ziyaret etti.

KIZILCAHAMAMLI KAYMAKAM'A ZİYARET

Yabanabat Kızılcahamam ve Köyleri Kültür Yardımlaşma Dayanışma Derneği Genel Merkezi Kızılcahamamlı olan, Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman BİLGİN'i makamında ziyaret etti.

06 Şubat 2012 Pazartesi 04:53
879 Okunma
KIZILCAHAMAMLI KAYMAKAM'A ZİYARET
 Yabanabat Kızılcahamam ve Köyleri Kültür Yardımlaşma Dayanışma Derneği Genel Merkezi Kızılcahamamlı olan, Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman BİLGİN'i makamında ziyaret etti.

 

Dernek Genel Başkanı Selim ŞENOL ; Kızılcahamam’ımızın manevi direklerinden olan alim, büyük insan Mamacızade Osman hocanın torunu,Ali BİLGİN gibi bölgemiz insanına iş aş sağlamada önderlik eden, gurur kaynağımız olan güzel bir insanın oğlu olan, her görev yaptığı yerde eserler bırakan, gönüller fet eden, idareciliğiyle yüz akımız sayın Polatlı Kaymakamımız Gürsoy Osman BİLGİN'i ziyaret etmekten mutluluk duyuyoruz dedi.

 

Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman BİLGİN ise ; Hemşerilerimi, kardeşlerimi burada görmekten çok mutlu oldum.Hemşerilerime kapımda gönlümde her zaman açıktır dedi,Polatlı'nın tarihi ve önemi ile bugün ki durumu hakkında ayrıntılı bilgiler veren Kaymakamımız, uygulamaya konulan ve örnek oluşturan projeler hakkında da açıklamalar yaptı,.En kısa zamanda ailelerinizle birlikte tarihi,turistik yerleri görmeye bekliyorum dedi.

 

Ziyarete Dernek Genel Başkanı Selim ŞENOL, Genel Sekreter İsa SEVER, Genel Sayman Durmuş GÜRCAN, Yönetim Kurulu Üyeleri Tayyar TOPÇU, Durali UYGUN ve S.Mehmet AYHAN katıldılar.

 

Dernek Genel Başkanı Selim ŞENOL son olarak şunları kaydetti; Ziyaretimizde bizimle candan ilgilenen ve kapıya kadar gelerek uğurlayan Kaymakamımız Gürsoy Osman BİLGİN'e çok teşekkür ediyor,ailesiyle birlikte sağlık,mutluluk ve başarılarla dolu bir ömür sürmesini ALLAH (c.c.)'tan niyaz ediyoruz dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26