banner94

KIZILCAHAMAM’DAN TAM DESTEK

Kızılcahamam Belediyesi tarafından Mehmetçiğimizin Afrin Harekatı’na destek vermek amacıyla  23 Şubat 2018 Cuma günü etkinlik düzenlendi.

KIZILCAHAMAM’DAN TAM DESTEK

Kızılcahamam Belediyesi tarafından Mehmetçiğimizin Afrin Harekatı’na destek vermek amacıyla  23 Şubat 2018 Cuma günü etkinlik düzenlendi.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
23 Şubat 2018 Cuma 16:52
1572 Okunma
KIZILCAHAMAM’DAN TAM DESTEK

Kızılcahamam Belediyesi tarafından Mehmetçiğimizin Afrin Harekatı’na destek vermek amacıyla  23 Şubat 2018 Cuma günü etkinlik düzenlendi.

Düzenlenen etkinliğe; Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanımız Muhittin Güney, Cumhuriyet Başsavcısı Vural Eker, Jandarma Komutanı Kadir Bilgi, Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Acar, Belediye Meclis Üyeleri, Kemal Öztürk, Murtaza Güngör, Durali Uygun, Adem Emin Atakul,  Fatih Oral, Songül Ergelen, Hamis Tüfekci, Emniye Müdürü Halil İbrahim Ulubey, Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş, MHP İlçe Başkanı Muzaffer Gökmen, BBP İlçe Başkanı Ergün Keleş, SP İlçe Başkanı Sedat Barun, Kurum Müdürleri, STK Başkanları, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Zeytin Dalı Operasyonu’na destek olmak ve her an Mehmetçiğimizle beraber olduğumuzu duyurmak adına bütün Kızılcahamam halkı ile birlikte önce şehitlerimiz için Merkez Aşağı Camii’nde Mevlid-i Şerif okutuldu. Ardından Cuma namazından sonra 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda toplanan vatandaşlar ile birlikte Şehitlerimizin gıyabında cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazının ardından konuşma yapan Belediye Başkanımız Muhittin Güney konuşmasında;

“Yüreğiyle, dualarıyla, bedeniyle ve şanlı bayrağımızla burada bulunan saygıdeğer misafirler, kıymetli hemşerilerim;

Zeytin Dalı Harekatı ve Mehmetçiğe Destek Yürüyüşümüze”  hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.

Kızılcahamam Belediyesi olarak insani, vicdani ve tarihimizden beslenen sorumluluğumuzu yerine getirmek, Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu tüm dünyaya bir kez daha göstermek için, bir araya toplanmış bulunuyoruz.

Biliyoruz ki bedeni burada olmayıp da yüreği ve dualarıyla Kahraman Mehmetçiğimizin yanında bulunan milyonlarca kardeşimiz var.

Şunu hepimiz görüyoruz; Türkiye ve Türk milleti Gazze’de, Filistin’de, Somali’de, Halep’te, Bayırbucak’ta, Afrin’de, kısacası dünyanın dört bir yanında,mazlumların umudu olmuştur.

Bu umut;dün Fırat Kalkanıydı, bugün de Zeytin Dalı Harekâtı’dır.

Vahşet saltanatı sürdürmek için ülkesini cehenneme çeviren, kendi halkına zulmeden Suriye diktatörü Esed, emperyalist ülkelerle birlikte, bölgeyi kendi inancı ve çıkarları doğrultusunda ateşe verdi.

Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, komutanlarımızın himayelerinde, dosta güven, düşmana korku salan şanlı ordumuz, ulusal güvenliğimizi ve bölgesel huzuru sağlamaya yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekâtını, 35 gündür başarıyla sürdürüyor.

Kahraman Mehmetçiğimizin destan yazdığı ve tarihin şanlı sayfalarında yerini alacak olan Zeytin Dalı Harekatına, herkesin ‘amasız, fakatsız’ destek vermesi gerektiğini bir kez daha hatırlatıyoruz.

Çünkü bu mücadele, milletimiz ve devletimiz için bir beka mücadelesidir.

Bir taraftan PKK, DAEŞ, PYD, YPG, FETÖ; öte taraftan küresel piyonların iş başında olduğunu biliyoruz.

Kadim coğrafyamızda oynanan oyunların farkındayız. Kurulan tuzaklar er ya da geç, tuzak kuranların başına yıkılacaktır.

Bütün terör örgütlerine ve bunların destekçilerine inat;Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan ve Tek Devlet demeye, bir ve beraber olmaya devam edeceğiz.

Kızılcahamam Belediyesi ve Kızılcahamam halkı olarak, Mehmetçiğimizin duacısı, Zeytin Dalı Harekâtının tam destekçisiyiz.

Yahya Kemal Beyatlı’nın nakış nakış işlenen şu dizelerini, dua niyetiyle bir kez daha seslendiriyoruz:

“Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi.

Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi.

Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın.

Galib et; çünkü bu son ordusudur İslâm’ın”

Bu duygu ve düşüncelerle;

Mübarek kanlarıyla bayrağımızın hürriyetini, milletimizin istiklalini muhafaza eden,

Doğu ve Güneydoğu’da, Fırat Kalkanı’nda, Afrin’de, cennet vatanımızın her karış toprağında,

teröristlere karşı mücadele ederek, şehit olan tüm güvenlik güçlerimize, Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Allah yar ve yardımcımız olsun. Kutlu yürüyüşümüz hayırlara vesile olsun” dedi.

Törende Konuşan İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız ise içimizde ve dışımızda düşmanların olduğunu hepimiz bilmekteyiz,  15 Temmuz’da gördük ki içimiz de düşmanlar vardı onları bertaraf ettik, şimdi kahraman ordumuz  Afrin’de sınır ötesinde orada Suriye’deki rejimin yokluğunu fırsat bilen teröristler yuvalanmış durumda. Mehmetçiğimiz güvenliğimizi sağlamak için hepimizin dualarıyla şanlı ve kutlu bir harekat yürütüyorlar.

Burda sizlerin de katılımıyla bir nebzede olsun orada harekatı yürüten ordumuza, komutanlarımıza, askerlerimize destek vermek için toplanmış bulunuyoruz. Allah ordumuzu muzaffer eylesin diyerek sözlerine son verdi.

15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda yapılan programın ardından yağan bereket yağmuruna aldırış etmeyen 7’den 70’e Kızılcahamamlılar, Şehit Anıt Ağacına kadar yürüyerek burada İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay tarafından şehitlerimiz için dua edildi. Şehit anıt ağacında bulunan şehitlerimizin künyelerinin yanına Afrin’de Şehit olan;

Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar - Afyonkarahisar

 Piyade Uzman Çavuş Yunus Emre Doğan - Kilis

Piyade Uzman Çavuş Şahin Kaya - Nevşehir

Piyade Teğmen Ahmet Aktepe - Erzurum

Uzman Çavuş Selim Vurdal - İskenderun

Piyade Komando Uzman Çavuş Bekir Evren - Osmaniye

Tankcı Teğmen Muhammed Cihangir Çubukçu - İzmir

Tankçı Uzman Çavuş Ufuk Akdağ - Giresun

Sözleşmeli Er Nurullah Seçen - Konya

Uzman Onbaşı Fırat Karaca - Muş

Uzman Çavuş Fevzi Gürsu - Elazığ

Şehit Tankçı Uzman Onbaşı Halil İbrahim Aygül - Çorum

Uzman Çavuş Ali Yılmaz - Burdur

Piyade Uzman Çavuş Ahmet Bayram - Hatay

Piyade Üstçavuş Fatih Mehmethan - İstanbul

Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı -  Kayseri

Üsteğmen Oğuz Kaan Usta - Antalya

Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan - Ankara

Piyade Uzman Çavuş Ali Gümüş -  Mersin

Sözleşmeli Er Sergen Pamukçu - Hatay

Piyade Uzman Çavuş Oğuzhan Ekiz - Hatay

Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Şahin - Samsun

Uzman Çavuş Halis Koca - Adana

Piyade Uzman Çavuş Burak Akalın - Samsun

Piyade Uzman Çavuş Enes Sarıaslan

Piyade Uzman Onbaşı Hamza Karacaoğlu - Giresun

Piyade Uzman Çavuş Koray Karaca - İstanbul

Piyade Uzman Çavuş Serdar Ege - Eskişehir

Piyade Astsubay Üstçavuş Hasan Kuş - Mersin

Pilot Üsteğmen Erdem Mut - Kırıkkale

Pilot Yüzbaşı Mehmet İlker Kahraman - Ankara

Uzman Çavuş Ali Akdoğan – İzmir

32 şehidimiz ile geçtiğimiz günlerde İzmir de eğitim uçuşu sırsında uçağın düşmesi sonucunda şehit olan Kızılcahamamlı hemşerimiz Havacı Üsteğmen Resul Ekrem Gökdoğan ile Bursalı Havacı Yüzbaşı Yunus Bal’ın isimleri yazan Künyeler de tek tek şehit ağacına çakıldı.

Şehit Anıt Ağacı’ndan hareket edilerek Kızılcahamam Askerlik Şubesi Başkanlığı önünde Kızılcahamam Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Acar ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Muzaffer Gökmen tarafından basın açıklaması yapılarak ellerindeki dilekçeler ile gönüllü olarak Afrin’de yapılan Zeyti Dalı Harekatı’na katılmak istediklerinin yazılı olduğu dilekçeleri Askerlik Şube Başkanlığı’na verdiler.

Mehmetçiğimizin Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek amacıyla yapılan etkinlik Kızılcahamam Askerlik Şubesi Başkanlığı’nda sona erdi.

Son Güncelleme: 24.02.2018 00:34
Anahtar Kelimeler:
ZEYTİN DALI HAREKATI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ramazan 2018-02-24 21:32:14

Rabbim ordumuzun zaferinin muzaffer eylesin.

banner89

banner83

banner26