banner94

KIZILCAHAMAM'DAN İSTANBUL'A METRO

Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal Kızılcahamam-Ankara arası yolcu taşımacılığı yapan, Kızılcahamam Seyahat Otobüs işletmecileriyle toplantı düzenledi. 21.01.2011 Cuma günü saat:20:00’da Kızılcahamam Belediyesi Nikah ve Toplantı salonunda düzenlenen Toplantıya Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Belediye Meclis Üyesi İlyas Yılmaz ve Otobüs işletmesi esnafı katıldı.

KIZILCAHAMAM'DAN İSTANBUL'A METRO

Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal Kızılcahamam-Ankara arası yolcu taşımacılığı yapan, Kızılcahamam Seyahat Otobüs işletmecileriyle toplantı düzenledi. 21.01.2011 Cuma günü saat:20:00’da Kızılcahamam Belediyesi Nikah ve Toplantı salonunda düzenlenen Toplantıya Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Belediye Meclis Üyesi İlyas Yılmaz ve Otobüs işletmesi esnafı katıldı.

06 Şubat 2012 Pazartesi 04:52
2657 Okunma
KIZILCAHAMAM'DAN İSTANBUL'A METRO
  Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal Kızılcahamam-Ankara arası yolcu taşımacılığı yapan,  Kızılcahamam Seyahat Otobüs işletmecileriyle toplantı düzenledi. 21.01.2011 Cuma günü saat:20:00’da Kızılcahamam Belediyesi Nikah ve Toplantı salonunda düzenlenen Toplantıya Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Belediye Meclis Üyesi İlyas Yılmaz ve Otobüs işletmesi esnafı katıldı.

 

    Toplantının gündem maddesi Kızılcahamam –İstanbul arası taşımacılık yapmak isteyen Metro Turizm şirketinin Kızılcahamam terminalinden İstanbul’a kalkış yapma isteği oldu, Başkanı Coşkun Ünal bir konuşma yaparak Kızılcahamam Otobüs işletmesinin kendini geliştiremediğini dile getirdi. Sözlerine şöyle devam eden Başkanı Coşkun Ünal; “Arkadaşlar geçtiğimiz yıl belediye olarak Bartın da yerel televizyon kanallarına Bilbordlara reklam verdik, Kızılcahamam’dan otobüs seferleri düzenleyeceğiz dedik ama aradan iki yıl geçmesine rağmen sizler bunu yapamadınız, Bu yıl bahar geldiğinde Bartın ve Karabük’e Otobüs kaldıracağız, siz bu işi yine yapamazsanız, Metro bu işe talip, Buradan Gerede, Bolu, Düzce, İstanbul seferleri düzenleyecek bir yolcuda olsa İstanbul’a buradan otobüs kaldırmak istiyor. İstanbul seferi düzenlenirse size bir zararı yok, ilçemize katma değeri olacak, sizlerin burada endişe etmenize de gerek yok. Metroya buradan bir yazıhane verdiğimizde yok, sadece Metro şirketi sizin yazıhanenizden bilet satışı yapacak, hatta bu işi kabul ederseniz bilet başı size komisyon vererek siz bu işi takip edeceksiniz ve söz sizde olacak dedi.

 

     Salonda bulunan şoför esnafından söz alanlar ise Metro ile ilgili olarak endişelerini dile getirerek, Metro burayı Kalkış noktası olarak kullanmak istiyor, Metronun amacı Bolu ile rekabet etmek, oraya açmadığı ofisini buraya açıp burayı kalkış noktası olarak kullanmayı bile düşünebilir dedi.

     Toplantıda söz alan diğer şoförler ise Asya ve akasya C plakalı otobüslerle çalışıyor, bizden birkaç sefer otobüs çağırdı fakat daha sonra C plakalı otobüslerle devam etmeye karar verdiler bizim otobüslerimizin çalışmasını istiyoruz dedi.

     Başka bir şoför esnafı ise Bartın’dan bizim araçlara kimse binmez, Ankara’ya gide yolcular rahatsız oluyor. Bu uzun mesafede bu otobüsler çok karlı olmaz dedi.

 

   Bunların yanı sıra yine konuşan Başkanı Coşkun Ünal sizler bu işleri yapmaz iseniz yapacak çok kişi var ama biz sizin yapmanızı istiyoruz belediye olarak hep arkanızda olduğumuzu söylüyoruz, Biz bu firmaya sadece Kızılcahamam’dan İstanbul’a sefer düzenlediği için sıcak bakıyoruz bunun yanında size de faydası olacağına inanıyoruz. Yapılacak olan sözleşmede sizlerin haklarını koruyan bir sözleşme düzenlettireceğiz dedi.

 

   Toplantıda Ankara’ya ilçelerden gelen otobüslerin girmesi engellendiğini be Aştiye alınma konusunda konuşuldu. Ankara Büyük Şehir Belediyesi bu işi biraz daha askıya aldığını belirten esnaf, Ankara İskitler civarında gösterilen bir yerde toplanılacağını ve aynı güzergahtan gidilip gelineceğini söyledi. Belediye Meclis Üyesi ve toplu taşımacılar komisyonu üyesi İlyas yılmaz ise halktan gelen şikayetlerin devam ettiğini dile getirerek kurallara uymayan şoför arkadaşların Korallara uymasını istiyoruz dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26