banner94

KIZILCAHAMAMDA FESTİVAL BAŞLADI

Kızılcahamam Kültür Sanat ve Su Festivali başladı

KIZILCAHAMAMDA FESTİVAL BAŞLADI

Kızılcahamam Kültür Sanat ve Su Festivali başladı

15 Ağustos 2013 Perşembe 20:41
2307 Okunma
KIZILCAHAMAMDA FESTİVAL BAŞLADI
 Kızılcahamam Kültür Sanat ve Su Festivali başladı.

Festivalin Açılış törenine;Çamlıdere Kaymakamı, Kızılcahamam Kaymakam vekili Aydın ERDOĞAN, Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Cumhuriyet Baş Savcısı Hamza Kul, İlçe Jandarma Komutanı Özgür Akyüz, Belediye Meclis Üyeleri, İl genel Meclis Üyeleri MHP ilçe başkanı Uğur Tekin, Kurum ve Kuruluşların Mülki ve İdari Amirleri, Esnaflar ve çok sayıda Kızılcahamamlı katıldı.

Kızılcahamam Büyük Kaplıca önünde başlayan Kültür Sanat ve Su Festivali açılışında konuşan Belediye Başkanı Coşkun Ünal 5. nicisini düzenlediğimiz kültür sanat ve Su festivalinin hayırlı uğurlu olmasını diledi.
Festivalin açılışında Kızılcahamam Yabanabad Seymen Alayı Halk Eğitim Merkezi folklor ekibi tarafından gösteriler yapılarak festival alanına protokol ve hal kortej eşliğinde yürüdü.

Festival alanında hazırlanan jeopark fotoğraf sergisi açılışı yapıldı. Festival akşam Çubuklu Cem, Ali Kınık ve Gülay Konseri ile devam etti.




































Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26