banner94

KIZILCAHAMAM'DA ÇİFTE BAYRAM YAŞANDI

Kızılcahamam Belediyesi tarafından başlatılan ve yapımı tamamlanın açılışları ve yeni projelerin temelinin atıldığı “29 Ekim 29 Proje” töreni 29 Ekim 2013 Salı günü saat 13:00’da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla Cumhuriyet Meydanında gerçekleşti.

KIZILCAHAMAM'DA ÇİFTE BAYRAM YAŞANDI

Kızılcahamam Belediyesi tarafından başlatılan ve yapımı tamamlanın açılışları ve yeni projelerin temelinin atıldığı “29 Ekim 29 Proje” töreni 29 Ekim 2013 Salı günü saat 13:00’da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla Cumhuriyet Meydanında gerçekleşti.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
29 Ekim 2013 Salı 21:21
1838 Okunma
KIZILCAHAMAM'DA ÇİFTE BAYRAM YAŞANDI
Kızılcahamam Belediyesi tarafından başlatılan ve yapımı tamamlanın açılışları ve yeni projelerin temelinin atıldığı “29 Ekim 29 Proje” töreni 29 Ekim 2013 Salı günü saat 13:00’da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla Cumhuriyet Meydanında  gerçekleşti.

“29 Ekim 29 Proje” programı saat 13:00’da Çubuklu Cem konseri ile başladı. Çubuklu Cem söylediği birbirinden güzel oyun havalarıyla meydanı  dolduran kalabalığı coşturdu.

Açılışlar ve temel atma törenine katılmak için kızılcahamam'a gelen Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli ilk olarak Ülkücü Şehitler anıtına geldi. Anıtı gezen ve şehitler için dua den MHP liderei Devlet Bahçeli saat: 14. 15 sıralarında  tören alanına geldi. Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi coşkulu bir kalabalık karşıladı. Törene Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yanı sıra, Mhp Genel Başkan Yardımcısı ve Mhp Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Karaya, Mhp Genel Başkan Yardımcıları Zuhal Topçu, Celal Adan, Edip Semih Yalçın, Emin Haluk Ayhan, Mhp Genel Sekreter Yardımcısı Recep Dumanlı, Ankara Milletvekili Mustafa Erdem, Mhp Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Yenimahalle Belediye Başkanı Adayı Devran Kutlugün, MHP Myk Üyeleri Yaşar Yıldırım, Mehmet Arslan, çevre İlçelerin İlçe Başkanları ve Belediye Başkan Adayları ve birçok üst düzey partili katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda protokol konuşmalarına geçildi. Kürsüye ilk olarak Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal çıktı. Coşkun Ünal konuşmasında 2009 yılından bu yana gerçekleştirdiği projelerden, devam eden ve temeli atılacak projelerden bahsetti. Başkan Coşkun Ünal; Kızılcahamam'ın altyapı sorunu kalmadığını yolların mimari bir turzim şehrine yakışan bir model olduğunu, Başbakan'ın girişimleri ile Kızılcahamam'ın doğalgaza kavuştuğunu, Turizim ilçesinde yataksayısının artırılması için Belediye tarafından yapılan otellerin ve  yatırımcıların başlatmış olduğu devremülk ve termal otellerin sayısının arttığını, kaplıcalarımız daha modern hale geldiğini ve Kızılcahamam yeni bir kaplıcaya kavuştuğunu, dere ıslahı projesinin hayata geçirilmeye başladığını, spor kompleksinin temellerinin atıldığından, modern parkların, ilçenin sembolü haline gelecek olan Kale yapımından ve yatırımların devam edeceğinden bahsetti. Coşkun Ünal’ın konuşmasından sonra kürsüye Kızılcahamam Kaymakamı Mustafa Çit çıktı. Coşkun Ünal’ın yaptığı projelerden övgüyle bahseden İlçe Kaymakamı Mustafa Çit, yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Coşkun Ünal’a teşekkür etti.

Protokol konuşmaların sonunda sahneye Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli çıktı. Devlet Bahçeli konuşmasının ilk bölümünü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına ayırırken, konuşmasının devamında Kızılcahamam halkı ve Kızılcahamam Belediyesinin icraatlarından övgüyle bahsetti,  30 Mart 2014  tarihinde yapılacak yerel seçimlerde tekrar Mhp’nin seçimi kazanacağını gördüğünü söyledi.

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçelinin konuşmasının ardından 29 Proje’nin toplu açılış ve temel atma kurdelesi Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mhp Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaraya, Mhp Başkanlık Divanı üyeleri, Belediye Başkanı Coşkun Ünal İlçe Kaymakamı Mustafa Çit tarafından kesildi.

“29 Ekim 29 Proje” toplu açılış ve temel atma kurdelesinin kesilmesinin ardından Türk Halk Müziği Sanatçısı Kubat konseri vardı. Kubat söylediği birbirinden güzel türkülerle alanı dolduran kalabalığa çifte bayram yaşattı.








































































Son Güncelleme: 29.10.2013 23:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ayşe çırak 2013-10-29 23:06:06

bugün gördüğümüz ve görmeye de devam edeceğimiz kaymakam beyin mütevaziliğe devam etmesi

Avatar
Veysel BAYRAM 2013-10-30 23:34:03

ey sayın âdem özbekler büyük lafın karşılığını bugün daha iyi taddınmı? ”
2004de bugünkü başkanla girdiğin secimi üçlü olmanın gücü ile kazandın ama kerameti kendinde görüp senden önceki mhpli belediye başkanını yıpratmak için 5 yıl. makam masasına oturdum telefonu elime aldığımda –telefonunuz borcundan dolayı kapalı - ve aldığın yumruk kadar silindirden şahsına bir paye çıkarmak için -kamyonun arka tekerleği ile rotbis asfaltın sıkıştırılmasını yapıyorlardı-” lakırdıları ile (”ama iki dönemde yapılan 25 milyonluk imar için ağzını açamadın ağzını açanları susturdun !””) siyaset/hizmet ettiğini sandın. pasif menfi siyaset ve çalışma anlayışın nedeni ile 2009da belediye başkanlığını 2004 rakibine altın tepsi içinde ikram ettin.
ilahi tecelliye bak ki, bugünkü başkan bir telefon ile bir silindirin rövanşını 29 ekimde 29 açılış programında dağıttığı binlerce hizmet tanıtım kitabının, bir sayfasına kızılcahamamımızın bir

Avatar
Veysel BAYRAM devamla 2013-10-30 23:38:55

(bölümümün senden devir aldığı günkü durumunu gösteren 100 kadar resmini, karşı sayfasında bugünkü durumunu gösteren 100 kadar resmini yayınlayarak çok acı bir şekilde aldı.
aday adaylığını geri çekmek ve kızılcahamam siyasetinden çekilmek vaktinin çoktan geldiğini anlamak için daha ne bekliyorsun?
not: aday adaylığı stratejisi ile makam kapmak için aday adayı olanlara itibar edilmemesi ve bu bağlamda sayın âdem özbklerin kişisel oyunun 100ü geçmeyeceği gerekçesi ile, blöflerinin dikkate alınmaması dilek ve temennisi ile
(kaldır şu harf sınırlamasını yorumlar işe tyarasın okuyucu sayin artsin

banner89

banner83

banner26