banner94

KIZILCAHAMAM'A YENİBİR TURİZM ACENTASI

İlçemizde yaklaşık 5 yıldır Turizm Tanıtım işlerini yürüten Ali İhsan KAYABAŞIOĞLU ilçemizde Turizmi canlandırmak,

KIZILCAHAMAM'A YENİBİR TURİZM ACENTASI

İlçemizde yaklaşık 5 yıldır Turizm Tanıtım işlerini yürüten Ali İhsan KAYABAŞIOĞLU ilçemizde Turizmi canlandırmak,

uğur demirbaş
uğur demirbaş
01 Nisan 2014 Salı 10:41
1457 Okunma
KIZILCAHAMAM'A YENİBİR TURİZM ACENTASI

KIZILCAHAMAM BEKLEDİĞİ TURİZM ACENTASINA KAVUŞTU

İlçemizde yaklaşık 5 yıldır Turizm Tanıtım işlerini yürüten Ali İhsan KAYABAŞIOĞLU ilçemizde Turizmi canlandırmak, ilçe halkına sosyal anlamda fayda sağlamak amaçlı ve halkımızın Türkiye nin doğal güzelliklerini görme şansını yakalayacağı inanç ve kültür turizmine hizmet amaçlı turlar ve organizasyonlar düzenleyen SENABİL TUR’un acentesini açarak, ilçemizdeki acente açığını kapatıp, ilçe halkına ve misafirlerimize hizmet sunacaktır. Ayrıca firma Umre ve Hac Organizasyonları da yapmaktadır, Düğün nişan ve cenazelerinizde araç temini yapılır, piknik, gezi organizasyonları yapıp rehberlik hizmetleri de sunacaktır.

Ali İhsan KAYABAŞIOĞLU yapmış olduğu açıklamada ; Sağlık, Doğa ve İnanç Turizmi ilçemizin bir bütünü olmakla beraber ayrıca Ankara’nın oksijen deposu olan ilçemiz Kızılcahamam Her şeyin en layıktır,diyerek ilçemizin Turizm potansiyelinin kalkınmasında bir nebzede olsa katkı sağlayabilmek için çaba ve gayret sarf ediyorum, sağlığım elverdikçe de bu çabalarım devam edecektir. Yapmış olduğum girişimler sonucu Dilek BÜLBÜL ablamızla beraber ilçe halkımıza Turizm hizmetleri vermekten gurur duyacağız İnşallah ilçemize hayırlı uğurlu olur.

SENABİL TUR Ankara caddesi Işık iş hanı altında ilçe halkına hizmet verecektir.

İlk Turunu 11 Nisan’da 1 gece konaklamalı olarak Şanlıurfa’ya düzenleyecektir. Turumuz 1 Gece konaklamalı olup, 1 adet akşam ve sabah kahvaltısı dahil olup, ücreti kişi başı 250 TL dir.

Müracaat için gerekli bilgi Ali İhsan KAYABAŞIOĞLU İrt Tel: 0 507 755 39 330 507 755 39 33


Son Güncelleme: 01.04.2014 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26