banner94

KIZILCAHAMAM İYİ PARTİYE ZİYARET

İyi Parti Genel Başkan Yardımcılarından Mustafa Erdem ve Mehmet Arslan Kızılcahamam İyi Parti İlçe Teşkilatına ziyaret ettiler.

KIZILCAHAMAM İYİ PARTİYE ZİYARET

İyi Parti Genel Başkan Yardımcılarından Mustafa Erdem ve Mehmet Arslan Kızılcahamam İyi Parti İlçe Teşkilatına ziyaret ettiler.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
19 Şubat 2018 Pazartesi 23:10
1466 Okunma
KIZILCAHAMAM İYİ PARTİYE ZİYARET

İyi Parti Genel Başkan Yardımcılarından Mustafa Erdem ve Mehmet Arslan Kızılcahamam İyi Parti İlçe Teşkilatını ziyaret ettiler.

Kızılcahamam İyi Parti ilçe binasında bir araya gelen partililer ve İyi Parti Genel Başkan Yardımcılarından Mustafa Erdem ve Mehmet Arslan'n katıldığı toplantıda kurucu ilçe Başkanı Coşkun Ünal Açılış konuşması yaparak; her pazartesi yaklaşık 40 kişilik yönetimin katılımıyla toplantıların yaptığını ve bu hafta üyelik çalışmalarının başladığını söyledi.

Seçim gündemi ve Ak Parti - MHP ittifakına değinen Ünal; MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Yıldırım, ittifakın adayı olarak Kızılcahamam Belediye Başkan adaylığına MHP eski İlçe Başkanı Tahir Taşkını açıkladığını bunun bizi çok mutlu ettiğini çünkü Tahir Taşkın'ın bir kardeşi olduğunu kendisi kazanamayacaksa Tahir Taşkın'ın kazanmasının bizi mutlu edecektir dediği belirtildi.

Toplantıda konuşan; Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Erdem, konuşmasına merhum başkan Uğur Tekin'in bizim bir değerimiz olduğunu söyledi ve rahmetle anarak başladı . Kızılcahamam yüzde yüz Müslüman ve Türk olduğunu belirten erdem bundan dolayı da hemşerileriyle gurur duyarak kendi evinde hissettiğini, daha önce MHP de siyaset yaparken çok defa geldiğini şimdi çok farklı simalar gördüğünü belirtti.

Anahtar Kelimeler:
Iyi Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26