banner94

KIZILCAHAMAM HEPBİRLİKTE İFTAR AÇTI

Kızılcahamam Belediyesi tarafından Kızılcahamam Halkına ve Misafirlere İftar yemeği verildi.

KIZILCAHAMAM HEPBİRLİKTE İFTAR AÇTI

Kızılcahamam Belediyesi tarafından Kızılcahamam Halkına ve Misafirlere İftar yemeği verildi.

19 Temmuz 2013 Cuma 22:43
2761 Okunma
KIZILCAHAMAM HEPBİRLİKTE İFTAR AÇTI

Kızılcahamam Belediyesi tarafından Kızılcahamam Halkına ve Misafirlere İftar yemeği verildi.

Kızılcahamam’da İkincisi düzenlenen  toplu iftar yemeğine yaklaşık 10 bin kişi katıldı. Kazım Karabekir Caddesi (Ak Bank Bankası) önünden başlayan ve Soğuksu Caddesi (Soğuksu Otel)’e kadar olan bölüme kurulan masalar erken saatlerde dolmaya başladı.

Büyük İftar yemeğine gelen davetliler iftar saati yaklaştığında masalarda yerlerini aldı. Kızılcahamam Belediyesinin organizesinde gerçekleşen iftar yemeğini İlçemiz lokantaları tarafından hazırlanan iftar yemeği dağıtıldı.

Kızılcahamam’da yapılan büyük ve görkemli iftar yenmeği öncesin belediye hoparlörlerinden Kuran’ı Kerim ve ilahiler okundu Akşam ezanı okunduğunda 10 bin kişi hep birlikte iftarlarını açtı.

Belediye Başkanı Coşkun Ünal yaptığı açıklamada; "Kızılcahamam Belediyesi olarak ikincisini tertip ettiğimiz ve yaklaşık 1,5 km uzunluğunda iftar sofrası hazırladık, Rahmet ve Bereket ayı olan ramazan ayının Birlik beraberlik içinde tüm Kızılcahamamlıları bir araya toplayarak iftar açtık. Bu İftar yemeğimizin hazırlanmasında emeği gecen başta Kızılcahamam Belediyesi Meclis Üyelerine, Belediye Personeline, AVİS Organizasyona ve çalışanlarına, yemeğimize yoğun ilgi gösteren tüm Kızılcahamam halkına ve Misafirlerimize teşekkür ederim ve herkesin orucunu Allah kabul etsin" dedi.














































































Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ertuğrul ipek 2013-07-20 00:18:25

Tertip edenlere ve emeği geçenlere Teşekkür ederiz.Güzel hazırlanılmış...Ayrıca ilçemizde bulunan SOK ve A 101 çalışanlarını tebrik ediyorum...koliler dolusu kola ikramında bulunarak büyük beğeni kazandılar...

Avatar
kılıç balığı 2013-07-20 01:04:57

ilginç yorumlar bekliyorum :) eleştiri mahiyetinde yazında gülek :)

Avatar
Arzu Koçak 2013-07-20 14:24:08


Şüpheye düşmemek için iftardan sonra yani hava kararınca çekilen resimleri inceleyeniz. 10.00 kişimi 10.000 sandalyemi katıldı? İşin gerçeği şu sandalye masa firması ile Anlaşılan sandalye sayısı 10.000. Alana getirilen sandalye sayısal 5.000. Katılımcı sayısı 2.000.

Avatar
harbi olun 2013-07-20 18:35:20

Beyler lütfen gercekci olalım ben bir AKP'li olarak bu adamı takdir ediyorum. sizler sıf muhalefet olalımdiye doğruyu yanlışa katıyosunuz. bak bu bize zarar getirir. Yiğidi Öldür ama Hakkını ver Ben kutluloyorum sandalye masa herkes bi hava adam 8.000 kişiyi oraya çaktı zorunuzamı gitti. Sizde yapında görelim Taşdivanda bizi toplayıpta 80 kişiye iftarı zorveriyosunuz oda torpilliyseniz çağırılıyosunuz, hey gidi günler hey

Avatar
Arzu Koçak 2013-07-20 19:37:56

Uğur Bey konumu gereği Gerçekle Yüzleşmek başlıklı yorumumu yayınlamaz diye tereddütlerim vardı. Ama yayınladı.
İşte dürüst ve cesur yayıncılık diye buna denir

Avatar
yine yapmış yapacağını 2013-07-21 15:23:07

kendini kahramanların arkasına gizlemiş asalaklara, siz reklamı fakirin fukaranın sırtından yapın adamlar reklamı Kızılcahamamlıların birlik beraberliğiyle yaptı, okudunuzmu ulusal basında çıkan haberleri 1.5 kilometre uzunluğunda iftar sofrası diyor. Ankara Büyükşehir belediyesi yapamadı daha bunu. siz yola devam edemessiniz ancak konuşmaya devam edersiniz.

Avatar
akp'li 2013-07-21 16:55:12

kimbu yaaa; ne harbisi ne uzaktan takibi

Avatar
ALİ İHSAN KAYABAŞIOĞLU 2013-07-21 18:50:51

öncelikle ismini açıklamaya korkan medeni cesareti düşük rumuz kullanan insanları kınıyorum. Her ağızdan bir laf çıkıyor her şey ortada Kızılcahamam için birlik beraberlik anlamında bir yemek verilmiş kimi hesap yapıyo kimi eleştiriyo madem bu dini istismar var iftar siyasete alet ediliyo soruyorum size Melih Gökçek niye gövde gösterisi yapıyor her yerde iftar yemeği vererek yardım paketi dağıtarak reklam yapıyo ibadet kabahat gizlidir bu dini alet edip gösteriş yapmayı en iyi iktidar mensupları bilir şunu unutmayın mantıklı olun yapılan herşey Kızılcahamam için birilerine kızıpta tüm çoğunluğa tepki vermeyin bu senenin en kalabalık iftarı verildi daha büyükşehir belediyesi bile bu kadar kalabalığa iftar açtırmadı yorum sizin ben sadece uyanın bemin hemşerilerimim yolda selam vermekten aciz insan ayrımı yapan birbirine düşmüş bir teşkilattan adam gibi bir adayçıkaramayıp hodri meydan diyemeyen bir teşkilatın arkasında gezmeyi bırakın bu vatanın nadir yetiştirdiği insana sahip çıkın.

banner89

banner83

banner26