banner94

KIZILCAHAMAM HAMSİYE DOYDU

Kızılcahamam Belediyesi tarafından 3 ton hamsi kızartılarak vatandaşa ikram edildi.

KIZILCAHAMAM HAMSİYE DOYDU

Kızılcahamam Belediyesi tarafından 3 ton hamsi kızartılarak vatandaşa ikram edildi.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
26 Aralık 2013 Perşembe 17:08
3278 Okunma
KIZILCAHAMAM HAMSİYE DOYDU

Kızılcahamam Belediyesi tarafından 3 ton hamsi kızartılarak vatandaşa ikram edildi.

26 Aralık 2013 Perşembe günü saat 12:00’da İlçemiz Cumhuriyet Meydanında Kızılcahamam Belediyesi tarafından 3 ton 450 kg hamsi kızartılarak 5000 ekmek arası hamsi ikram edildi.

Ekmek arası balık ve helvanın ikram edildiği Hamsi Günü’ne Kızılcahamam halkı yoğun ilgi gösterdi. 3 ton hamsinin dağıtıldığı ve İlginin büyük olduğu Hamsi Günü’nde dağıtım sırasında herhangi bir sıkıntı yaşanmazken, vatandaşlara istedikleri kadar ekmek arası ikramında bulunuldu.

Hamsi Günü’ne; İlçe Kaymakamı Mustafa Çit, Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Yüce, Belediye Meclis Üyeleri, MHP İlçe Başkanı Uğur Tekin,  İlçe Jandarma Komutanı Onur Akyüz, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aktaş, İlçe Tarım Müdürü Mehmet Kuzdere, İlçe Özel İdare Müdürü Süleyman Üncü, İlçe Emniyet Müdürü Ekrem Demirtaş, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ayfer Ağören, Okul Müdürleri, Öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.. 

Belediye Başkanı Coşkun Ünal Hamsi ikramı sırasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada; Hamsi Günü fikrinin Ankara’ya tayin olan İlçe Emniyet Müdürümüz Kubilay Koç tarafından önerildiğini, Asya Termal Tatil Köyü Genel Müdürü Mustafa Güngör’ün sponsorluğunda yapıldığını belirtirken, balıkların alımı, ekmek, helva  vb. tüm malzemelerin Asya Termal tarafından karşılandığını, balığın temizlenmesi, pişirilmesi ve dağıtımını ise Kızılcahamam Belediyesi’nin gerçekleştirdiğini belirti. Hamsi Gününün amacının vatandaşlarımızla birlikte olmak olduğunu belirten Ünal; Asya Termal Tatil Köyü Genel Müdürü Sayın Mustafa Güngör’e teşekkürlerin belirtti. Bu gibi faaliyetlerin gelecek yıllarda da devam edeceğini sözlerine ekleyerek, Kızılcahamam yöresine öz olan bazlaması gözlemesi ve sucuğun meşhur olduğunu ve bugün burada hamsi dağıttık başka zamanda bazlama gözleme sucuk günü yapılabileceğini dile getirdi.








































































































Son Güncelleme: 26.12.2013 18:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
qqqqqqqqqqwwwwwwwwwww 2013-12-27 19:16:51

100 kişiye 3 ton hamsi. agfiyet olsun

banner89

banner83

banner26