banner94

KIZILCAHAMAM FESTİVALİ YAĞLI GÜREŞLERİ YAPILDI

Kızılcahamam Belediyesi tarafından yapılan Kültür, Sanat ve Su Festivali'nde Yağlı Güreş müsabakaları gerçekleştirildi.

KIZILCAHAMAM FESTİVALİ YAĞLI GÜREŞLERİ YAPILDI

Kızılcahamam Belediyesi tarafından yapılan Kültür, Sanat ve Su Festivali'nde Yağlı Güreş müsabakaları gerçekleştirildi.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
16 Eylül 2017 Cumartesi 20:04
1545 Okunma
 KIZILCAHAMAM FESTİVALİ YAĞLI GÜREŞLERİ YAPILDI

Kızılcahamam Belediyesi tarafından yapılan Kültür, Sanat ve Su Festivali'nde Yağlı Güreş müsabakaları gerçekleştirildi.

Kızılcahamam Kültür, Sanat ve Su Festivali Yağlı Güreş müsabakaları saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunması ve akabinde okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Müsabakalara Bölge Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler, İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Muhittin Güney, eşi Ayşe Güney, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, TBMM Başkan Müşaviri Fahrettin Böke, Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Genel Müdür Yardımcısı Durali Keleş, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Personel Daire Başkanı Halim Bediz, Belediye Başkan Yardımcımız Fahrettin İlhan, Meclis Üyelerimizden Kemal Öztürk, İbrahim Yıldız, Murtaza Güngör, Songül Ergelen, Adem Emin Atakul, Durali Uygun, Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyeleri Murat Can ve Hamis Tüfekci, Ak Parti İlçe Başkanı Sefa Yıldırım, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Muzaffer Gökmen, Kızılcahamamlılar Derneği Başkanı ve Mesleki Eğitim Kurumu Başkan Yardımcısı Beyhan Sarı, Gençlik Spor İlçe Müdürü Nahit Şahin, Türkiye Yağlı Güreş Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Ayhan, Davetliler ve çok sayıda güreş sever katıldı.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Kızılcahamam Belediyesinin amatör spor’a verdiği desteklerden bahsederek, Kızılcahamam Belediyesi Güreş takımının dünya şampiyonluklarının olduğunu söyledi. Geçtiğimiz günlerde ise Yunanistan'ın Atina Kentinde düzenlenen Yıldızlar Dünya Şampiyonası'nda 58 kg'da mücadele eden sporcumuz Cavit Acar’ın büyük bir başarıya imza attığını dile getiren Belediye Başkanımız, Dünya üçüncüsü olan ve ülkemize ve ilçemize bronz madalya kazandıran Cavit Acar’a 20 Bin TL, Antrenörleri Mehmet Çetin ve Halil Yılmaz’a ise 10’ar Bin TL para ödülü ile ödüllendirdiklerini belirtti. Başkanımız, kazanılan bu başarının maddi boyutta değerlendirilemiyeceğini ve manevi boyutunun önemli olduğunu vurguladı.

Sporcularımızı teker teker tebrik eden protokol üyeleri, sporcularımıza başarılar dilediler.

Başkan Muhittin Güney ve Bölge Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler Kızılcahamam Belediyesi tarafından yapılan Kültür Sanat ve Su Festivali Yağlı Güreş müsabakalarına destek veren protokol üyelerine plaket takdimi edildi.

Kızılcahamam İlçe Stadı'nda düzenlenen Kızılcahamam Kültür Sanat ve Su Festivali'nde Yağlı Güreş müsabakalarına Türkiye genelinden 350 güreşçi katılarak başarılı güreşçilere ödülleri takdim edildi.

Yağlı Güreşlerin Sonucunda Baş Pehlivan Onur Balcı Olurken,                         

Başaltı Boyu) 1.Hüseyin Kalaycı 2.Ferudın Çatak 3.Mert Kaçmaz

Baş) 1. Onur Balcı 2.Salih Dorun 3.Kürşart Korkmaz 3.Rıza Yıldırım oldu.

Son Güncelleme: 16.09.2017 20:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26