banner94

KIZILCAHAMAM DOĞALGAZ'DAN AÇIKLAMA

Kızılcahamam K Gaz tarafından yenibir açıklama yapıldı.

KIZILCAHAMAM DOĞALGAZ'DAN AÇIKLAMA

Kızılcahamam K Gaz tarafından yenibir açıklama yapıldı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
21 Ekim 2013 Pazartesi 18:10
1073 Okunma
KIZILCAHAMAM DOĞALGAZ'DAN AÇIKLAMA

Kızılcahamam K Gaz tarafından yenibir açıklama yapıldı.

11.10.2013 tarihinde Kızılcahamam Lisans bölgesinde yapımı tamamlanmış hatlara gaz verme işlemi tamamlanmıştır. Gerekli açıklamalar Sayın Milletvekilimiz Emrullah İşler Bey, Sayın Belediye Başkanımız Coşkun Ünal Bey tarafından kamuoyuna yapılmıştır. Öncelikle bugün itibari ile gaz verilmiş cadde ve sokaklarda yapılacak kazı çalışmalarından en az 1 gün önce Kızılcahamam Doğalgaz Dağıtım A.Ş’ye haber verilmesi çok büyük önem arz etmektedir.

 

15.10.2013 tarihine kadar abone olan vatandaşlarımızın gaz kullanabilmesi için öncelikle abonelik yaptırdıklarına dair belge ile tesisatlarını yaptırdıkları iç tesisat yetkili firmalarına başvurmaları gerekmektedir. Firmalar, daire içi ve kolon hattı (ortak hatlar) için projelerini çizerek onay için Kızılcahamam Doğalgaz Dağıtım A.Ş.’ye online internet üzerinden projelerini gönderecek onaylanan projelerin sahipleri ile gaz kullanım sözleşmesi imzalanacak, güvence bedeli yatırdıktan sonra sayaçlar kendilerine tutanak ile teslim edilecektir. Sayaçların yerine montajından sonra yerinde tesisatların kontrolleri yapılarak Kızılcahamam Doğalgaz Dağıtım A.Ş. tarafından gaz verme işleminin tamamlandığına dair evrak ve mühürleme işlemini yapıldıktan sonra doğalgaz kullanımına başlanılabilecektir. Halkımızın dikkatine sunarız.

Kızılcahamam Doğalgaz Dağıtım A.Ş. olarak Kızılcahamam halkının geçmiş Kurban Bayramını kutlar,daha nice bayramlarda sağlık ve mutluluklar Yüce Allah' tan niyaz ederiz.

 

Son Güncelleme: 22.10.2013 08:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26