banner94

KIZILCAHAMAM DEVLET HASTANESİNDE YENİ DÖNEM

1967 yılında Ahmet ÖZTEKİN tarafından yaptırılan Kızılcahamam Devlet Hastanesi Sağlık Bakanlığı’na hibe edilerek aynı sene içinde hizmete sunuldu.

KIZILCAHAMAM DEVLET HASTANESİNDE YENİ DÖNEM

1967 yılında Ahmet ÖZTEKİN tarafından yaptırılan Kızılcahamam Devlet Hastanesi Sağlık Bakanlığı’na hibe edilerek aynı sene içinde hizmete sunuldu.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
22 Kasım 2013 Cuma 19:27
8095 Okunma
KIZILCAHAMAM DEVLET HASTANESİNDE YENİ DÖNEM

1967 yılında Ahmet ÖZTEKİN tarafından yaptırılan  Kızılcahamam Devlet Hastanesi Sağlık Bakanlığı’na hibe edilerek aynı sene içinde hizmete sunuldu.

2003 yılının sonlarında yapılan ek bina mevcut binaya eklenerek, 55 yatak kapasitesine çıkarılan Kızılcahamam Devlet Hastanesi ;  1 İç Hastalıkları Uzmanı,  2 Genel Cerrahi Uzmanı,  1 enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 1 K.B.B. Uzmanı, 1 Fizik Tedavi  Uzmanı  (Geçici Görevli),   1 Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı,  1 Üroloji Uzmanı , 1 Ortopedi ve travmatoloji Uzmanı , 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı,  1 Diş tabibi,  1 radyoloji uzmanı, 1 cocuk hastalıkları uzmanı (geçici görevli) ve  3 Tabip ile hizmet vermektedir.

Kızılcahamam Devlet Hastanesinde 2 masalı ameliyathane,   endoskopi ve laparoskopi cihazı,  5 cihazlı diyaliz ünitesi,  20 yataklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon servisi,  4 adet tedavi amaçlı termal havuz ve fizik tedavi üniteleri, 2 diş ünitesi, röntgen çekim cihazı,2 adet  ultrason , kemik dansitometri cihazı, mamografi cihazı, Tomografi cihazı  ve Biyokimya laboratuarı bulunmaktadır.

 HASTANEDE YENİ HİZMET VERMEYE BAŞLAYAN DOKTORLAR

Kızılcahamam Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Kemal Hastanede yeni göreve başlayan Doktorlar hakkında bilgi verdi.

Önemli ve sıradan operasyonlarda anında cerrahi bir operasyona hazırlıklı olmamız gerekir.

Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Sevinç Dağıstanlı;



Kızılcahamam Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzman Doktoru Op. Dr. Sevinç Dağıstanlı; hastanemizde yeni hizmete başladım Cerrahi operasyonlşarın ekip işi olduğunu vurgulamak zorundayım iyi bir ekip her zaman başarılı sonuçlar doğurur. Bu yüzden Kızılcahamam Devlet Hastanesinde başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum, Kızılcahamam’da gözlemlediğim kadar hastalar şikayetinin olduğu branşlara müracaat ediyorlar, fakat genel cerragi uzmanlığı her hastalıklara müdahale edebilen bir branştır, bu yüzden hastalarımızı uyarmak istiyor hastanemize geldiklerinde bizlerden rahatlıkla bilgi alabilirler ve muayene olabilirler” dedi.

Op. Dr. Sevinç Dağıstanlı yapılan uygulamalardan bahsetti. Endeskopi, Kapalı Safra kesesi Ameliyatı, Apantis, Fıtık, Onkoloji Cerrahi gibi uygulamaların yapılabileceğini ve göreve başladığı günden beri Fıtık, Safrakesesi ve kıl dönmesi ameliyatları yaptığını belirtti.

Üroloji Uzmanı Opr. Dr. Aydın Öztürkmen;



Uzun süredir hastanede bir eksiklik olan Üroloji polikliniği hizmete başladı;

Üroloji polikliniğinde ultrason, biyopsi, endoskopik uygulama, açık cerrahi böbrek, mesane, prostat, erkek genital sistemi ve sünnet alanlarında uzman olduğu öğrenilen Opr. Dr. Aydın Öztürkmen Kızılcahamam’a gelmekten ve hizmet etmekten mutlu olduğunu rahatsızlığı olan tüm vatandaşları Kızılcahamam Devlet Hastanesine davet ettiğini belirtti.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Burcu Gündoğdu Öztürk;



Genelde Hastaneye Geçici Görevle hizmete gelen Kadın Doğum Doktorları artık yerini Kadrolu Kadın Doğum Doktoruna bıraktı.

Kadın Hastalıkları ve Doğum konusunda bilgi veren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Burcu Gündoğdu Öztürk Kadın hastalıkları, Doğum kontrolü ve doğum yaptırma konusunda hekimin çok önemli olduğunu ve hastayı tanıma konusunda sıklıkla değişen geçici görevli doktorların sağlıklı hizmet sunamayacakları için kalıcı bir kadın doğum doktoru olarak Kızılcahamam’da başarılı hizmet vermek istediğini belirtti. Dr. Öztürk Gebelik Takibi, Üçlü tarama, Sezeryan, Jinekolojik cerrahi işlemleri ve Smear testi konularında hizmet verebileceklerini söyledi.

Klinik Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Reyhan Öztürk;



Artık Hastanede her türlü Bulaşıcı hastalıkların tedavisi mümkün.

Günümüzde sıklıkla yaşanılan ve çeşitli yollarla insanların sağlığını olumsuz etkileyen Bulaşıcı hastalıkların tedavisi ve takibinin yapıldığını belirten Klinik Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Reyhan Öztürk; “Hastanemizde, Brusella, Hepatit, selülit, Piyodema, Üstve Alt solunum yolu, Menenjit ve Döküntülü hastalıkların tedavisinde hastalarımıza hizmet vermeye hazırım” dedi.

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr.Meftun KARATAŞ görevine başlamıştır.



Son olarak Kızılcahamam Devlet Hastanesi bilgi işlem merkezinin eksiklerinin bir bölümünün de tamamlandığını belirten Hastane yönetimi

Hastanemize Ankara İl Özel İdaresi Meclis Başkanı Ahmet Arslanoğlu’nun katkılarıyla 5 tam donanımlı bilgisayar, 6 adet barkot yazıcı, 5 adet lazer yazıcı, 4 adet hasta bilgilendirme ekranı (32" 82 Ekran LED TV) 1 adet çok fonksiyonlu yazıcı 5 adet ( 17" ) bilgisayar ekranı, 1 adet doküman yazıcı,1 adet engelli baskülü ve 9 adet güvenlik kamerası hastanenin bilgi işlem birimlerinin hizmetine sunulduğu belirtildi.













Son Güncelleme: 22.11.2013 19:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
asdf 2013-11-24 08:01:11

üroloji doktoru alllahlık hastayı muayne edemem ankaraya git gibi bi sebeble yollama hakkı varmıdır kızılcahamam devlet hastanesi yetkililerii bi açıklama bekliyoruz

Avatar
elif Kızıltan 2013-11-24 19:41:27

öncelikle hayırlı olsun ama kalacaklarini hiç sanmıyorum gelen her doktor kisa sure sonra gidiyor bizim hastanemizin çok eksiği var neyazikki ;(

Avatar
yagmur yagmur 2015-08-22 22:36:33


Kadin hastaliklari ve dogum doktoru bayan varmi cerkeste yok oraya gelmeyi dusunuyoz varsa cevap atarsaniz sevinirim

banner89

banner83

banner26